Skończyło się jak zawsze. Lost Angeles
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Skończyło się jak zawsze. Lost Angeles
generalnie to:
juz tu pozamiatal ale jest pare kwestii do wyjasnienia
mianowicie ogladnalem trailer tego gowna i jeszcze jak bydlo zawsze ogladalo jakies zjebane "reality" show to jestem w stanie w to uwierzyc ale zeby zorganizowac seans takiego gowna to nie wiem co trzeba miec we lbie a zeby pojsc na niego to juz nie chce wiedziec
FulTun napisał/a:
Jeden krok ich dzieli od kanibalizmu, a tym krokiem jest upadek białej gospodarki.
juz tu pozamiatal ale jest pare kwestii do wyjasnienia
mianowicie ogladnalem trailer tego gowna i jeszcze jak bydlo zawsze ogladalo jakies zjebane "reality" show to jestem w stanie w to uwierzyc ale zeby zorganizowac seans takiego gowna to nie wiem co trzeba miec we lbie a zeby pojsc na niego to juz nie chce wiedziec
Wygląda jakby poszli do kina obejrzeć "Trudne sprawy" ale był nudny odcinek i postanowili zrobić sesję rozwiązywania własnych trudnych spraw.
Na szczęście żaden człowiek nie ucierpiał
Zgromadzenia dwoch czarnuchow i wiecej w jednym miejscu powinny byc nielegalne.
to ta jedna ze słynnych imprez u p. Diddiego?
Obejrzałem zwiastun tego ,,filmu'' i wychodzi na to że to była po prostu scena 5D,bo całe to badziewie to tylko kłucące i bijące sie małpy.
Kilku białasów źle wybrało seans. Cała sala zasługuje na "Operację Kino" jak u Tarantino
Ją wolę jednak tą elektryczną kozę
I znów o hu tu chodzi?
FulTun napisał/a:
Jeden krok ich dzieli od kanibalizmu, a tym krokiem jest upadek białej gospodarki.
obawiam się, że masz rację, Afryka żyje dzięki żywności produkowanej na innych kontynentach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów