Skończyło się jak zawsze. Lost Angeles
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Skończyło się jak zawsze. Lost Angeles
Na tym filmie jest więcej plastików, niż na jakimkolwiek wysypisku śmieci.
Murzynizm... Dziwne że nikt nie zaczął strzelać ... To chyba jakies podrabiane czarnuchy...
Pierdolone małpy
żmij napisał/a:
Tak — tylko świnie siedzą w kinie. Nie małpy.Małpę można wziąć jedynie do zoo, nie do kina czy teatru.
Czy to Diddy, czy to E.Kelly, czy to Jay-Z to wszystko te same zjeby genetyczne. Pedofile, zboczeńcy, gangusy. Murzyn jak się diamentami poobwiesza to ciągle będzie dzikus. Natury nie oszukasz.
shoggoth napisał/a:
Murzyński dom czego kurwa? XD
Kultury murzyńskiej. Z kulturą jest jak z pogodą, zawsze jakaś jest. Może być piękna, może być chujowa, ale jest.😀
janusz_biznesu napisał/a:
Kultury murzyńskiej. Z kulturą jest jak z pogodą, zawsze jakaś jest. Może być piękna, może być chujowa, ale jest.😀
Ja cię zgłoszę. Nazywanie lepianki z gówna, tylko takiej większej, gdzie oddają się wspólnej kopulacji połączonej z mordobiciem, ,,domem kultury" to już gruba przesada.
shoggoth napisał/a:
janusz_biznesu napisał/a:
Zwyczajny, murzyński dom kultury.
Murzyński dom czego kurwa? XD
No taki eksperyment zrobili, ale nie zaskoczyło.
[ Dodano 2024-11-10, 15:18 ]
ramsch12345 napisał/a:
Kurwa epilepsji można dostać
Jestem prosty chłopak, widzę cycki - oglądam
Samice świni mają 6, małpy tylko 2. Przy świni też ci staje?
shoggoth napisał/a:
Ja cię zgłoszę. Nazywanie lepianki z gówna, tylko takiej większej, gdzie oddają się wspólnej kopulacji połączonej z mordobiciem, ,,domem kultury" to już gruba przesada.
Nie denerwuj się, martwię się o Twoją reakcję, kiedy odkryjesz, że są tacy, którzy nazywają ich ludźmi..🙂
brudasy mają swój własny świat
mazga50 napisał/a:
No taki eksperyment zrobili, ale nie zaskoczyło.
Samice świni mają 6, małpy tylko 2. Przy świni też ci staje?
Przy twojej starej nie próbowałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów