Nowy Mac nadchodzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A emulacje pegazusa da rade odpalić?
Big Mac jest atrapą dobrego jedzenia.
Apple Mac jest atrapą dobrego sprzętu.
Apple Mac jest atrapą dobrego sprzętu.
No i chuj w dupę jabłuszkowi. I tak nigdy nie odejdę od PC'ta z Windowsem. Apple to gówno i koniec
Wypierdalać z tym szajsem jaką cenę dadzą ? 6 tysięcy ? 7 tysięcy ? Mam kolege który uzywa tego śmiecia za cene jaką on dał za padline jakąś ja mam 3 razy lepszego kompa. LOOOOOOOOOOOOOGIKA ???
Kurwa, ale niektórzy ludzie są ograniczeni A pewnie większość widziała Apple tylko na półce w sklepie.
Jak widzicie napis "Apple", to zaczynacie srać na rzadko.
@sheep6665
Obrazek chujowy, w wielu miejscach brak logiki i przede wszystkim nieprawda. Jak chcesz, to wyjaśnię Ci na PW, żeby tu nie śmiecić.
@Matush5
Przeczytaj sobie opinie profesjonalistów o tym nowym maku zanim zaczniesz pierdolić. Koleś z The Foundry (robią profesjonalne oprogramowanie do renderingu, używane do Hollywoodskich produkcji) powiedział, że nie widział nigdy, żeby jego oprogramowanie działało szybciej na jakiejś innej maszynie, a tego maka testował z innymi zaproszonymi jeszcze przed premierą...
Poza tym chuja się znacie, bo nie tylko bebechy są ważne i nie ma sensu ich nawet porównywać. Windows jest uniwersalny na wszystkie maszynki, a OS X jest pisany pod konkretny sprzęt, więc lepiej zoptymalizowany pod kątem konkretnych podzespołów. A jak coś jest do wszystkiego, to na ogół jest do niczego.
Jak widzicie napis "Apple", to zaczynacie srać na rzadko.
@sheep6665
Obrazek chujowy, w wielu miejscach brak logiki i przede wszystkim nieprawda. Jak chcesz, to wyjaśnię Ci na PW, żeby tu nie śmiecić.
@Matush5
Przeczytaj sobie opinie profesjonalistów o tym nowym maku zanim zaczniesz pierdolić. Koleś z The Foundry (robią profesjonalne oprogramowanie do renderingu, używane do Hollywoodskich produkcji) powiedział, że nie widział nigdy, żeby jego oprogramowanie działało szybciej na jakiejś innej maszynie, a tego maka testował z innymi zaproszonymi jeszcze przed premierą...
Poza tym chuja się znacie, bo nie tylko bebechy są ważne i nie ma sensu ich nawet porównywać. Windows jest uniwersalny na wszystkie maszynki, a OS X jest pisany pod konkretny sprzęt, więc lepiej zoptymalizowany pod kątem konkretnych podzespołów. A jak coś jest do wszystkiego, to na ogół jest do niczego.
apple jest takie zajebiste, że za 6tyś (imac) dostajesz 512mb kartę grafiki i 5400rpm dysk wow!!
Czuję ból dupy, bo rodziców nie stać na nowego Macbooka
fejzez napisał/a:
apple jest takie zajebiste, że za 6tyś (imac) dostajesz 512mb kartę grafiki i 5400rpm dysk wow!!
Przeczytaj co napisałem wyżej. Poza tym iMac, to jednak klasa jeśli chodzi o duży ekran o zajebistym odwzorowaniu kolorów i naprawdę niesamowitych kątach widzenia. Myślę, że gdybyś chciał kupić sam monitor takiej klasy (z głośniczkami, które też nie posysają i kamerką hd), to musiałbyś wyłożyć z 2000 zł.
To nie jest zwykły komputer, tylko zajebisty all-in-one. Jak chcesz taniej, to kup maca mini i po sprawie. Taniej, a jest mały i na pewno bardziej przenośny niż zwykły piec, więc możesz zabrać gdziekolwiek, jeśli masz taką potrzebę (nie wspominając już o tym ile miejsca przy biurku zaoszczędzisz). Uszy też odpoczną, bo wiatrak nie napierdala jak powalony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów