📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To były czasy świetności Gołoty. Miał swoje jazdy, ale miliony rodaków potrafiło najebać się i grzecznie czekać przed tv do trzeciej nad ranem, żeby zobaczyć go w formie lub na deskach liczonego w pierwszej rundzie. Nasz Endrju
Tak mi się podoba że nie mogę się napatrzeć. Jedne z najlepszych warunków fizycznych w historii boksu, tylko łeb zjebany.
kris1978 napisał/a:
Tak mi się podoba że nie mogę się napatrzeć. Jedne z najlepszych warunków fizycznych w historii boksu, tylko łeb zjebany.
Warunek super i choć biały to aparycja goryla.
kris1978 napisał/a:
Technikę też miał świetną. Ale głowa słaba...
Oni przecież tak nisko spodnie noszą, to był cios w kolano
To były czasy.... Szkoda że boks jest tak skorumpowany. Andzej tłukł go jak chciał. Ale musiał przegrać. Więc przynajmniej mu obił jajca.
To były czasy świetności Gołoty. Miał swoje jazdy, ale miliony rodaków potrafiło najebać się i grzecznie czekać przed tv do trzeciej nad ranem, żeby zobaczyć go w formie lub na deskach liczonego w pierwszej rundzie. Nasz Endrju
Chyba ty bo ja zawsze na niego miałem wyejbane. Tepak i tyle.
Mr. Golota, heute nicht varianten goloten machen you know ??? a Gołota odpowiada: Youuu knooow )))
co to za pizda co leje ponizej pasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów