Bandyci wysadzili pancerny samochód, przewożący dużą sumę pieniędzy. Uciekając z gotówką, trochę jej po drodze zgubili, co niezwykle ucieszyło przejeżdżających mieszkańców. Akcja na drodze BR-153 w mieście Santa Maria das Barreiras w stanie Para.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rozrzucić wokół hajs i wtedy wiesz kto za parę groszy gówno by spod siebie zjadł
Bieda wyjaśnia, ale nie usprawiedliwia zlodziejstwa.
Chyba
Chyba
Nie każdy Janosik nosi ciupagę
Jesteśmy ruchani przez banki centralne i wielkie korporacje, więc ile by nie leżało niech korzystają, dziś jest jutro nie ma...
Więcej kultury, niż podczas promocji karpia w lidlu.
Myślę że tylko w Japonii i w Niemczech , ludzie by pomogli pozbierać i oddali tym co zgubili.
AbelardG napisał/a:
Zbierałbym z wielką zaciekłością i dokładnością
Budce dajcie kobita do zusu zwróci..
Kierowcy pewnie w szoferce jeszcze nie ostygli, a motłoch kasę rozkrada.
Czekam aż po nagraniu dojdą do tych co ukradli i przyjdą po znaleźne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów