Żona postanowiła sprezentować swojemu mężowi Audi S4 na święta PS. Chyba każdy by chciał taką żonę ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chcę zobaczyć jego mine jak dowiaduje się komu dała dupy za ten samochód.
czego się nie rozjebał ? tylko na to liczyłem :/
Skoro w gospodarstwie domowym budżetem winien zarządzać mężczyzna, to właściwie kupiła to za jego pieniądze.
eeeee..... ja mnie by zona kupila sraudi to bym ja z domu wyrzucil. ludzie niemiecka motoryzacja sa dla mieszkancow terenenow mentalnosci wiejskiej!!
Nic wielkiego dostać takie coś, ja co roku dostaję jebane skarpety..
facet kupuje babie kwiaty jak ją zdradza... skoro mu kupiła takiego furacza to żonka musi ostro sie pierdolić z sąsiadami
glupio by bylo jakby on jej klapki kupil:]
Envoy, mówiąc o niemieckiej motoryzacji masz na myśli Trabanta, VW, Audi, Mercedesa, BMW, Opla, Skode czy Porsche?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów