Żona postanowiła sprezentować swojemu mężowi Audi S4 na święta PS. Chyba każdy by chciał taką żonę ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ekstra sprawa:) samochód rzeczywiście robi wrażenie:)
dobra kobieta:)
dobra kobieta:)
Chyba każdy facet chciałby dostać taki prezent... Autko prześliczne, super wygląda...
może i jego żona fajna a nawet zajebista tylko za czyje pieniądze kupiła mu samochód? jak mniemam wolałby wydać te kasę na operację plastyczną, odsysanie tłuszczu, futro z norek albo spa. a mina faceta? wyglądał jakby był po wylewie.
Co to za prezent za swoje pieniądze...
chciałbym zobaczyć jego mine jak zobaczy stan ich wspolnego konta bankowego
Tylko że kredyt będą razem spłacali
A tak swoją drogą to ładna kopia tego "amatorskiego" nagrania
A tak swoją drogą to ładna kopia tego "amatorskiego" nagrania
Nie chcę nic mówić, ale mój zwykły golf 3, silnik 1.6, na gazie robi 0-60 na 1 biegu w około 5 sekund... Więc co to za wyczyn w nowym audi?
@up roznica taka ze Ci sie wydaje ze robi w 5sekund... Twój golf według danych ma 13.6sec do 100 a Audi 5.1s do 100. no i troszkie wiecej KM... golfik 75 a Audi 333, przedewszystkim także o wiele wieksza wygode i lepsze wyposazenie i roznice predkosci maksymalnych 168km/h a Audi 270km/h
@up nie chcę nic mówić ale w tym wypadku to jest 0-60 mil na godzinę.
Jako prawdziemu Polakowi pozostaje mi tylko życzyć, żeby się całą rodzinką wjebali w tira tym ałdi.
Ant1984 napisał/a:
Nie chcę nic mówić, ale mój zwykły golf 3, silnik 1.6, na gazie robi 0-60 na 1 biegu w około 5 sekund... Więc co to za wyczyn w nowym audi?
nie chcę nic mówić, ale dlaczego stoper włączasz przy 30 km/h?
tak tak pod tira i na harda zaraz
No tak jakoś musi utrzymać męża przy sobie , żeby ten nie uciekł do pindzi 20 lat młodszej , więc kupuje mężu takie zabaweczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów