📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że oglądając lesbijki to tak jakbyście oglądali pedałów? to jest to samo zboczenie czyli homoseksualizm. hipokryci
p47 napisał/a:
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę że oglądając lesbijki to tak jakbyście oglądali pedałów? to jest to samo zboczenie czyli homoseksualizm. hipokryci
Pierdolnij sobie baranka to może zrozumiesz ze to coś zupełnie innego .
021ku napisał/a:
Śmiechom nie było końca. To jest żart starszy od Maryli Rodowicz.
To nie możliwe. Wtedy jeszcze nie żyła pierwsza bakteria.
p47 napisał/a:
Coś mnie ominęło? Lesbijki mają kutasy? Raczej wolę popatrzeć na cipki i cycki niż na parówy wsadzane... łeee kurwa przecież jem obiad!
Qrma wać miało być Funciakach
Asz mi stanęła jak to czytałam .
p47 napisał/a:
Kobieta jest jak czekoladka, cukierek. Co jest lepsze od jednego cukierka? Dwa cukierki.
Pedał jest jak gówno. Lubisz gówno?
No chyba cię pojebało,i to srogo. Oglądać dwie lezbijki gitara gra. A dwóch pedałów to sam oglądasz podjarany jak murzyn w oponie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów