Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co za hipokryzja, jakby to była krowa to nikogo by to nie ruszyło a jak konik to uuu bidne zwierze ..... a koń to nic innego jak wybiegana krowa
Ale to normalne bo jeżeli chodzi o psy koty,konie,słonie,delfiny to te zwierzęta są na tyle mądre i na jakimś poziomie potrafią okazywać uczucia,a do tego przywiązują się do właściciela np pies i koń potrafią wrócić do właściciela,jak zostaną oddane/sprzedane,nawet \ odległości 100km.
LOL zwierzetaa są własnością człowieka, i moze je zajebac kołkiem kiedy chce. oczywiście jak ktoś chce się ruchać i spuszczać nad psem to jego sprawa. Ale od cudzej własności wara.
No tak, Bóg tak w biblii napisał. Zapomniałem.
Jak bym miał tego śmiecia w zasięgu ręki to bym tą kurwe osobiście odjebał. Pierdolony Cwel DaSilva!
jebany śmieć mam nadzieje ze za jakis czas zobaczymy go w innym wydaniu na hardzie..obczajcie tylko jak ten koń patrzy gdy przeładowal broń..tak mi smutno ze idę po vodke..skurwysyn brazylijski
Ale to normalne bo jeżeli chodzi o psy koty,konie,słonie,delfiny to te zwierzęta są na tyle mądre i na jakimś poziomie potrafią okazywać uczucia,a do tego przywiązują się do właściciela np pies i koń potrafią wrócić do właściciela,jak zostaną oddane/sprzedane,nawet \ odległości 100km.
Świnia inteligencja przewyzsza psa, widac jakies nowe wyznaczniki, mordować można tylko głupie zwierzeta.
Nie kurwa tak tylko przekręcasz to co napisałem.Chodzi mi o to że ludziom bardziej szkoda pewnych zwierząt,bo potrafią okazywać więcej jakby uczuć np pies przychodzi się przytulić czy merda ogonem,jak cię widzi i się cieszy.Nie rób zjebie z tego ideologii
Pierdolisz teraz, każde zwierze okaże ci przywiązanie, gdy będziesz go w ten sposób chował, niektórzy mają w domu świnie, kurę, gęś, szczura, lwa czy inne może jedynie ci się gadów i robactwa (chociaż podobno karaluch też się wyszkoli) nie uda przyzwyczaić do ciebie, jak ktoś mi mówi, że może patrzyć na zarzynanie ludzi a boli go dupa jak zwierzątko zabijają, to albo nawet nie oglądał takich materiałów, albo jest zwyczajnie zjebany jak Hitler.
Bezsensowne zabijanie zwierząt jest co najwyżej takim samym okrucieństwem a pierdolenie, że mniejszym świadczy o potrzebie wizyty u psychiatry.
To się nazywa dorosłość
to się nazywa pojebaność
To się nazywa dorosłość
to sie nazywa poje*aność
Ty za to jesteś twardym skurwysynem jak widać. Takich chłopów nam potrzeba w tym kraju.
Nic dziwnego w tym, że ludziom szkoda bardziej zwierząt w niektórych przypadkach. Zarzynające się kartele wzajemnie gdzie raczej każdy ma coś za uszami temu nie pomagają. Wszystko zależy od kontekstu. Zwierzęta nie przejawiają wrogich zachowań i uczuć ( nie zaliczam tutaj jebanych pitbullów które zagryzają dzieci np i zostają odstrzelone), którymi wykazują sie nawzajem ludzie. Dlatego normalni patrzą na nie inaczej, zawsze w przekonaniu, że są od nas zależne, i wiele osób nie wyobraża sobie by wobec ich krzywdy przejść zupełnie obojętnie. To wynika z psychologii. Ale musisz pierdolić swoje trzy po trzy, że każdy kto współczuje zwierzętom jest pojebany. Brawo twardzielu
Nie będe się tutaj wielce wdawał z Tobą w dyskusje bo widzę, że myślenie logiczne i czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją najmocniejszą stroną. No pewnie, wszystkie zwierzęta są kochane i milusie. Wystarczy, że przejdziesz się na terenie hipopotama to da Ci buziaczka w Twoje głupie czółko. Nie mów o psychologii bo jestes widac równie pierdolniety jak ten pajac od doroslosci. Powiedziałem, że typ jest pojebany nazywajac dorosłością wspolczucie zwierzentom zamiast ludziom. No ale tak jak mówię, myslenie to chyba Twoja zbyt rozbudowana cecha.
Jak bym miał tego śmiecia w zasięgu ręki to bym tą kurwe osobiście odjebał. Pierdolony Cwel DaSilva!
Zesrałbys się i na koniec opierdoliłbys mu fujare.
Nie będe się tutaj wielce wdawał z Tobą w dyskusje bo widzę, że myślenie logiczne i czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją najmocniejszą stroną. No pewnie, wszystkie zwierzęta są kochane i milusie. Wystarczy, że przejdziesz się na terenie hipopotama to da Ci buziaczka w Twoje głupie czółko. Nie mów o psychologii bo jestes widac równie pierdolniety jak ten pajac od doroslosci. Powiedziałem, że typ jest pojebany nazywajac dorosłością wspolczucie zwierzentom zamiast ludziom. No ale tak jak mówię, myslenie to chyba Twoja zbyt rozbudowana cecha.
Twoja też tak samo jak czytanie ze zrozumieniem i poprawne klecenie zdań.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów