📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Daje piwo za muzykę inną niż disco-polo/rapsy przy jeździe samochodem!!!
No niech będzie, że to muzyka... Swoją drogę właśnie coś mnie naszło i słucham sobie tego starocia, to i wy sobie przypomnijcie...
Do pewnego rodzaju muzyki trzeba dojrzeć \. Dla niektórych liczy się tylko głośno i umcy umcy
Chłopie idź się lecz. Jak dla Ciebie to hardkor to to wizyta u psychiatry powinna Ci pomóc.
buczkog napisał/a:
Chłopie idź się lecz. Jak dla Ciebie to hardkor to to wizyta u psychiatry powinna Ci pomóc.
Ty byłeś dla mnie przykładem. Hardkor pełną gębą. sadistic.pl/mig-29-na-hamowni-vt436829.htm
Ja się mam leczyć? Malkontecie, do psychologa won.
Nędza i chujni@ z patatajnią...pewnie kuzyn admina wciepnoł i zaś dostanę bana!
Kierujący zjebał, bo zjebał, ale cieszyć się trzeba, że mimo wszystko nie skręcał w prawo z lewego pasa....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów