📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
decode21 napisał/a:
Kwintesencja ogłupienia zawarta u tej szczupłej laski. Panie co się w tej PL dzieje, chce wyjechać. Tylko czy jej jest naprawdę tu źle? Coś sobie trenuje, markowe ciuszki, banan od ucha do ucha i na trampoliny sobie idzie. Czyli chodzący przykład terroru, dyktatury i niewolnictwa wprowadzonego przez Kaczyńskiego.
Czyli cieszmy się, że kaczyński jeszcze nie zabronił przysiadów i uśmiechów, a także nie zdążył zajebać ciuszków tej pani i.. trampolin? Może miał bidulek za mało czasu, daj mu szansę.
Nihilista Chyba nie rozumiesz,to ci wytłumacze. Nie chodzi o to że nikt jej tego nie zabronił,ale o to że jej sytuacja finansowa jest wystarczająco dobra,żeby było ją na to stać.
dojechałem tylko do samochodu boru,
i zastanawiam się jakim trzeba być POPIERDOLONYM aby jarać się tym tematem , bez końca
ci złodzieje, manipulanci, kombinatorzy, aferzyści naprawdę potrafią zrobić papkę z mózgu platfusów umysłowych
i zastanawiam się jakim trzeba być POPIERDOLONYM aby jarać się tym tematem , bez końca
ci złodzieje, manipulanci, kombinatorzy, aferzyści naprawdę potrafią zrobić papkę z mózgu platfusów umysłowych
Pod ścianę to towarzystwo i rozstrzelać.
Przepraszam zdrajców się wiesza, szkoda kul.
Przepraszam zdrajców się wiesza, szkoda kul.
Student prawa powiedział że studiuje prawo bo padło pytanie "co pan studiuje?"
Niech ten debil z pyty, jeśli chce żeby było ciekawie,weźmie transparent z logo TVN lub Wyborczej i wytrzyma 5 minut na obchodach urodzin radia maryja. Zabawa gwarantowana.
UBecja już dawno powinna wymrzeć a jak nie chce to powinno się jej pomóc. Jednak sprowadzanie tego marszu tylko do kwestii UBeckiej jest objawem dużej ignorancji, no chyba że jest się płatnym trollem kaczyńskiego.
Chłopcy aktywiści z ONR-u i PiSiasrczyki w swoim żywiole jak widzę
Najlepszy tekst:
"Tu jest Polska europejska i rolnicza, oraz wiejska, wolna Polska z zasadami lecz przede wszystkim seks ze zwierzętami" Szkoda że towarzystwo nie podłapało okrzyku, byłoby bardziej postępowo
"Tu jest Polska europejska i rolnicza, oraz wiejska, wolna Polska z zasadami lecz przede wszystkim seks ze zwierzętami" Szkoda że towarzystwo nie podłapało okrzyku, byłoby bardziej postępowo
Ciekawe ze nie widać ich na marszach ONR-u albo miesięcznic smolenskich. Dopiero by się działo. Jedno nie właściwe pytanie, skulil by ogonek i do domku. Widać że kodowcy nie dają się sprowokować. Ale jak widać nie tylko kodowcy tam byli. Niestety naród wybrał, z deszczu pod rynne. PO tez mnie wkurwialo, tez myślałem ze PiS coś zmieni. Niestety jest to samo albo jeszcze gorzej. Stanowiska obsadzone swoimi. Co z tego ze wypierdola komunistów z sądów, jak posadzą tam swoich. Prawo i ustawy piszą pod siebie. Wyborcą zamknęli gęby 500+, a co ich obchodzi ze dzieje się źle, byle 500+ co miesiąc wpływa na konto. Platforma na prawdę odpierdalala kaszane, ale po to głosowałem na PiS żeby to zmienić. A PiS robi to samo albo jeszcze gorzej. Ich jedyną wymówka jest " a co dzialo sie za rzadow PO" ... KURWA po to was naród wybral żebyście z tym walczyli a nie robili to samo. Przepraszam, wkurwilem się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów