📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za wyśmiewanie się z UBecji zawsze piwko
16:48 Student prawa musiał powiedzieć, że studiuje prawo to było silniejsze od niego
Tak luzno związane z tematem: Zawsze zastanawiało mnie skąd ten rynsztok ma czas na takie marsze, jak by chodzili tam sami nieudacznicy bez pracy i perspektyw...
Wczorajszy marsz powinien nazywać się Marsz ubeków i aferzystów. I gdzie te 90 tysięcy????
1:19 "nie wiem o czym mówię i nie mam argumentów, więc powiem, że szkoda gadać"
Po i kod jak zwykle budują polityke opartą na nienawiści do pisu, nawet nic nie obiecują- czysta nienawiść.
Pisiory po raz kolejny uderzyły w rak postkomuny, zobaczymy jak długo sie utrzymają.
Pisiory po raz kolejny uderzyły w rak postkomuny, zobaczymy jak długo sie utrzymają.
Do kolegów powyżej: nie macie się co napinać, Adrian, Broszka i Kaczor i tak pójdą siedzieć.
Bym rzekł, że pyta specjalnie selekcjonuje najlepsze kawałki jak matura to bzdura, żeby wybrać te najśmieszniejsze. Niestety raczej to smutna prawda, że z 90% osób obracających się w otoczeniu politycznym, nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
Jeśli takie osoby głosują, głównie za twarz i obrażanie (mało kogo znam kto by przeczytał z jeden program wyborczy) to po co demokracja?
Jeśli takie osoby głosują, głównie za twarz i obrażanie (mało kogo znam kto by przeczytał z jeden program wyborczy) to po co demokracja?
Kwintesencja ogłupienia zawarta u tej szczupłej laski. Panie co się w tej PL dzieje, chce wyjechać. Tylko czy jej jest naprawdę tu źle? Coś sobie trenuje, markowe ciuszki, banan od ucha do ucha i na trampoliny sobie idzie. Czyli chodzący przykład terroru, dyktatury i niewolnictwa wprowadzonego przez Kaczyńskiego.
Co jak co, ale świetni ludzie Szczególnie dziadek z Wermachtu i ten z 13:00
Pyta się kończy
Jezu jakie to jest chujowe. Odpierdalanie na sile. Niech sie samospalą pod Belwederem i nakrecą i wtedy niech wyjdą do ludzi z materiałem.
Kurwa nie moge sie doczekać aż te antypolskie dziadki wyzdychają śmiercią naturalną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów