Co jak co ale zgodnie ze zdaniem redaktora, który oczywiście mylić się nie mógł ze względu na panujący ustrój... nic tak nie męczy i nie boli złodzieja jak zamek elektryczny, który nie ma prądu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
4200 zl kopernikow
Na dzisiejsze to 4,2 PLN
I will wear you like a condom.
Nie bardziej niż ludzi oddających dwie - trzy roczne wypłaty za kawałek blachy na kółkach. (samochód)
@up, zgadzam się z Krisem, chyba że samochody to czyjaś pasja to wtedy niech se wydaje bo mu się zwróci jak nie materialnie to duchowo ale jak ktoś kupuje gablotę po to by szpanować przed sąsiadami to imbecyl, mi Skoda Fabia od czterech lat starcza i to z giełdy za dwie miesięczne pensje, wystarczyło wyklepać a zarabiam całkiem całkiem jak na swój wiek i nie narzekam. Ale chciałem co innego napisać, mój stary kiedyś kupił sobie elektryczny zamek i jak kiedyś była przerwa w dostawie prądu to nie mogliśmy wejść do mieszkania przez półtorej godziny, a to było tuż po stanie wojennym a ja miałem wtedy cztery czy pięć lat. He he.
Gołyniemiec napisał/a:
@up, zgadzam się z Krisem, chyba że samochody to czyjaś pasja to wtedy niech se wydaje bo mu się zwróci jak nie materialnie to duchowo ale jak ktoś kupuje gablotę po to by szpanować przed sąsiadami to imbecyl, mi Skoda Fabia od czterech lat starcza i to z giełdy za dwie miesięczne pensje, wystarczyło wyklepać a zarabiam całkiem całkiem jak na swój wiek i nie narzekam. Ale chciałem co innego napisać, mój stary kiedyś kupił sobie elektryczny zamek i jak kiedyś była przerwa w dostawie prądu to nie mogliśmy wejść do mieszkania przez półtorej godziny, a to było tuż po stanie wojennym a ja miałem wtedy cztery czy pięć lat. He he.
Nie można tak łatwo oceniać, czy dany zakup jest idiotymem, czy też nie.
Mam znajomego, który jeździ samochodem wartym 10 tysięcy, a na ręce ma zaeagrek warty 25.
Nie jest jakoś specjalnie dziany, ani też biedny - menadżeruje w jakiejś niezłej restauracji.
Kocha zegarki i jest przeszczęśliwy, że tak dobry czasomierz posiada, taką ma pasję.
Ach i nie jest to żaden Rolex, tudzież Omega, żeby każdy biedak mu zazdrościł, a znaczniej bardziej zacna manufaktura ze znacznie mniejszym rozgłosem.
A właśnie jak zabraknie pradu w takim zamku to bedzie on cały czas zamknięty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów