18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
PRL-owski dowcip
Swirussss • 2012-07-03, 23:26
Wchodzi klient do sklepu przemysłowego i pyta:

- Towarzyszu sprzedawco, czy są żyletki marki POLSILVER?

- Nie ma, towarzyszu kupujący.

- A czy są żyletki jakiejś innej marki towarzyszu sprzedawco?

- Nie ma towarzyszu kliencie, niestety nie ma.

Klient wychodzi a kolega pyta sprzedawcy: – Co ty, przecież półki się uginają od żyletek, coś ty mu powiedział? Sprzedawca zaś odpowiada: JAK ON TAKI KURWA TOWARZYSZ TO NIECH SIĘ SIERPEM GOLI

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
adiemus36 2012-07-04, 20:44
Ja tam mimo smarkatej 20 na koncie, śmieję się z dowcipów PRLowskich - nasluchałem się opowiadań Babci, Rodziców, oglądałem chyba wszystkie PRLowskie komedie. Powiecie, gówno Ci to dało - chuj, wasza opinia.
Zgłoś
normale 2012-07-05, 0:38
Tak tak wiem, jak wróciliście ze szkoły i opowiedzieliście rodzicom to powiedzieli ku*wa ale stare, trudno:

W długiej kolejce do sklepu za czasów PRL młody chłopiec krzyczy mamo mamo chcę mi się pić! Sytuacja powtarza się kilka razy aż w końcu odzywa się starszy pan:

-Niech pani mu kupi arbuza to sobie poje i popije.
-Tak? To niech Pan sobie zwali konia nogami to sobie Pan porucha i potańczy.
Zgłoś
BongMan 2012-07-05, 12:09
BrunerOvned napisał/a:

Powyższe dowcipy zarzucili:
1. salmonellas. Miał 2 lata, kiedy wprowadzono stan wojenny. Nie pamięta Teleranka.
2. kuzax - Gość, który urodził się 2 lata po zniesieniu stanu wojennego. Jego dupka posmakowała pampersa z Baltony.

No i co? To znaczy że nikt na świecie nie może wrzucić kawału np. o średniowieczu, bo nikt nie żył w tamtych czasach? Pierdolnij się w łeb

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów