📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale urwał
Aż mnie w huju zakłuło
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
To jest drążek żeby człowiek mógł się podciągać, a nie do wieszania pralki.
Biedny dziurawiec teraz długi czas nie będzie zdatna do użytku a w głowie " mogłam myć te naczynia "
kolor włosów jednak cholernie zobowiązuje.
Biedny dziurawiec teraz długi czas nie będzie zdatna do użytku a w głowie " mogłam myć te naczynia "
TOMASZ1293 napisał/a:
Czy mógłbyś powtórzyć? bo nie doczytałem?...
Widać jak jak chwyciła ten drążek że nie był dobrze przymocowany, to trzeba być naprawdę tępym żeby w takiej sytuacji się podciągać na nim. Mam tego typu drążek, długo i starannie go montowałem, od lat się na nim podciągam i nic się nie stało, trzyma się mocno, ale na wszelki przypadek zawsze podkładam sobie pod nim poduszki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów