📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hahahaha ale film trzyma w napięciu xDD
Wyjebie.... Nie nie wyjebie.. Wyjebie ??... Nie nie wyjebie xD
No, ale cierpliwość popłaca w końcu wyjebał
Wyjebie.... Nie nie wyjebie.. Wyjebie ??... Nie nie wyjebie xD
No, ale cierpliwość popłaca w końcu wyjebał
Ciapaty rajdowiec kurwa! Melexa rozjebał. Mam nadzieje że ukarali go za pomocą opon.
baronturbina napisał/a:
Ciapaty rajdowiec kurwa! Melexa rozjebał. Mam nadzieje że ukarali go za pomocą opon.
to chyba Meksykanin... Dobrze,że "kolega" akcję nagrał i zamieścił w sieci. Sąd nie będzie miał wątpliwości.
Mogę być zawistnym chujem i mówić że mnie wkurwia to że takie mokebe stać na to ( czytaj; stać na kradzież ) żeby pojeździć wózkiem golfowym a mnie nie, mimo że zapierdalam ile się da na utrzymanie rodziny, to powiem że cieszy mnie to że małpa zaraz się nim rozjebie i rozwali sobie ten swój głupi pysk. Dziękuję, dobranoc.
Tobiahus96 napisał/a:
Mogę być zawistnym chujem i mówić że mnie wkurwia to że takie mokebe stać na to ( czytaj; stać na kradzież ) żeby pojeździć wózkiem golfowym a mnie nie, mimo że zapierdalam ile się da na utrzymanie rodziny, to powiem że cieszy mnie to że małpa zaraz się nim rozjebie i rozwali sobie ten swój głupi pysk. Dziękuję, dobranoc.
No trochę jesteś tępym chujem jak już. Ten meks co rozwalił wózek tam pracuje o ile po prostu nie ukradł wózka żeby sobie pojeździć i zniszczyć nie swoje
Wombat212 napisał/a:
No trochę jesteś tępym chujem jak już. Ten meks co rozwalił wózek tam pracuje o ile po prostu nie ukradł wózka żeby sobie pojeździć i zniszczyć nie swoje
czyli w obu sytuacjach wychodzi na to że to nie jego wózek geniuszu? :pięknyumysł:
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Ej, ale ten słupek pęka zanim w niego uderza... chyba...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów