Akcja od 0:20, ale można obejrzeć całość.
Akcja od 0:20, ale można obejrzeć całość.
...Inny kumpel zerwał się z łóżka i wskoczył do szafy, bo myślał że nas bombardują...
Dobry jest - schować się do szafy w razie bombardowania, zacny schron... no chyba, że to szafa pancerna była.
Co do reszty tego co napisałeś, to zgadzam się - dzięki zabawom "wielkich" tego świata w żołnierzyki, Ziemia ostro dostała po dupie (największy wpływ ma to na skorupę ziemską, ruchy płyt tektonicznych). A później zdziwienie, że trzęsienia ziemi o niespotykanej dotąd sile, tsunami i inne...
Do tego masa radioaktywnego syfu w całej atmosferze, ale to już bardziej szkodzi nam niż planecie.
Co do reszty tego co napisałeś, to zgadzam się - dzięki zabawom "wielkich" tego świata w żołnierzyki, Ziemia ostro dostała po dupie (największy wpływ ma to na skorupę ziemską, ruchy płyt tektonicznych). A później zdziwienie, że trzęsienia ziemi o niespotykanej dotąd sile, tsunami i inne...
Do tego masa radioaktywnego syfu w całej atmosferze, ale to już bardziej szkodzi nam niż planecie.
Na atomicę to oczywiście lodówka najlepsza a na konwencjonalne szafa styka z naddatkiem, Jonesa nie widziałeś?
Co do Ziemi jako takiej to:
To je planetarium, tego nie rozjebie.
Ale tektonikę połechta i powierzchnię spacyfikuje.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@pvrs osobiście gardzę ludźmi, którzy chcą się "wybić" (w tym wypadku nazbierać piw) na kimś charakterystycznym powinny być "karne chuje" na sadolu to może gnoje by się czasem zastanowiły co pisać, bo gówna w komentarzach z dnia na dzień jest więcej.
Negatywy by się przydały to fakt. Forum w standardzie ma taką opcję tylko tutaj jest wyłączona.
Film pokazuje właśnie to trzęsienie a nie efekt je****ej atomówki.
Negatywy by się przydały to fakt. Forum w standardzie ma taką opcję tylko tutaj jest wyłączona.
Lepiej nie, bo tu jest 10krotnie więcej prawicy niż lewicy i nie byłbym w stanie nabijać piwa, bo by mi za avatara minusowali
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów