18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Jak zapewne wiecie - wczoraj, tj 11.02.2013 Korea Północna przeprowadziła próbną detonację ładunku jądrowego o mocy 7 kiloton. Wybuch spowodował krótkie trzesięnie ziemii o mocy ok. 5 stopni. Mieszkancy Koreii odczuli dość ciekawy efekt:

Akcja od 0:20, ale można obejrzeć całość.
Zgłoś
o................9 2013-02-12, 18:29 26
Oni są chyba kurwa popierdoleni...
I pomyśleć, że tak niewiele potrzeba, aby unicestwić ludzkość...
Jedna bomba tu, druga tam i tyle naszego egzystowania na ziemi...
Zgłoś
androgenius 2013-02-12, 18:34 41
Jaka tam atomica, kim dzong wersja jr. subwoofer od ruskich dostał.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
p................s 2013-02-12, 18:37 1
bongman opowiedział kimowi suchara, a ten kazał się ludziom pokładać ze śmiechu, ot co
Zgłoś
E................t 2013-02-12, 19:15
jebane zolte male gile powinni sobie zrobic ta probe w centrum miasta
Zgłoś
androgenius 2013-02-12, 20:15 5
EudezetReprezent napisał/a:

jebane zolte male gile powinni sobie zrobic ta probe w centrum miasta

Jakbyś kupił klawiaturę z polskimi znakami od Polaka zamiast jakiegoś samnianga od kimów to może by nie mieli ani na bomby ani na miasta

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
bezimienny90 2013-02-12, 20:15 5
@pvrs osobiście gardzę ludźmi, którzy chcą się "wybić" (w tym wypadku nazbierać piw) na kimś charakterystycznym powinny być "karne chuje" na sadolu to może gnoje by się czasem zastanowiły co pisać, bo gówna w komentarzach z dnia na dzień jest więcej.

Swoją drogą przypomniał mi się motyw z początku filmu Ali G In Da House z Lowriderem i dziewczynkami
Zgłoś
janekl125 2013-02-12, 20:16
Tylko czekać aż te popierdoleńce przejdą do czegoś grubszego niż "próby"
To kwestia czasu
Zgłoś
giboN31 2013-02-12, 20:16
Droga oddziela się od pobocza!
Zgłoś
Jemiide 2013-02-12, 20:16
Jakoś za bardzo się tym nie przejęli. Szara codzienność.
Zgłoś
j................s 2013-02-12, 20:17
Jak mało potrzeba do czegoś wielkiego....
Zgłoś
Wigen2323 2013-02-12, 20:21
to nie droga oddziela się od pobocza tylko autobus rzuca cień.
Zgłoś
eragon0 2013-02-12, 20:24
a asfalt nie popękał.... -.-
Zgłoś
Maniakson 2013-02-12, 20:27 3
Fake jak ch*j. Tam kamer nie ma ani samochodów , nie wspominając o połączeniu jednego i drugiego... już o internecie to nawet nie mam odwagi pisać. Chyba że to autor nie ogarnął i akcja nie dzieje się w korei płn.
Zgłoś
-57- 2013-02-12, 20:28
świat zatrząsł się jak galareta... masakra
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów