📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięknie, po prostu pięknie. Szkoda może że samochód osobowy a nie ciężarowy. Chciałbym w końcu zobaczyć hamowanie ciężkiego sprzętu na łbie jakieś śmiecia który na to naprawdę zasłużył. Wiecie, chodzi o ten piękny ślad na asfalcie, podobny do tego jaki zostaje na chodniku po wdepnięciu z poślizgiem w psie gówno...
Aj, ale to było piękne.
W Europie nie do pomyślenia, żeby biali niewolnicy, mogli sami wymierzać sprawiedliwość. Jeszcze gotowi by pomyśleć, że mają własny los w swoich rękach.
Haha, i dobrze, jebać śmiecia.
Prawilne auto potrąciło złodziejski pomiot i od razu świat nabrał barw
W sumie to mógł mu sam zajebać z 5 razy w tym czasie co tamten szukał klamy czy noża w gaciach ale wolał podnieść ręce.
Bohater ostatniej pizzy
Ale ten od pizzy to jakiś niekumaty - widzi że koleś do niego podjeżdża, rękę w majty wkłada, zamiast odjechać z piskiem opon to się przygląda co ten z gaci wyciągnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów