📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma za co.
W kaftan ją i do Choroszczy, albo kiedyś położycie się spać i cała rodzinka już się nie obudzi jak jej coś odjebie
Zamiast ciąć fotel mogła wleźć na słup i druty próbować ciąć.
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
Zamiast ciąć fotel mogła wleźć na słup i druty próbować ciąć.
Dokladnie. Dolozylbym do zdania : przywiazana wokol szyji lina pomocnicza do slupa
Wyjebne w samojebow. Chcesz sie odjbac to sie odjeb a nie szopki strugasz. Pojebalo sie w glowie od dobrobytow(internety itp). Ogolnie jebie na wszystkich atencjuszy luzna kac kupa. Jestes slaby to zdychaj i wypierdalaj
Ach te nastolatki, takie doświadczone przez życie że rzyć pęka. Kiedyś pochlastanych chodziło trochę, taka moda na zwrócenie na siebie uwagi. Oczywiście wszystkie w poprzek i nie za głęboko.
Podejrzewam że brat to kręcił. No zajebisty pokazać siorę że ma problemu. Dziewczyna ewidentnie potrzebuje pomocy psychiatry. Trzeba być niezłym kutasem aby ośmieszyć swoją siostrę.
Dobrze że moja idiotka ma 16. Też się tnie i atakuje fotel. Kurwa. Co jest z tymi dziećmi.
Mordy nie pokazał. Uczciwie
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Podejrzewam że brat to kręcił. No zajebisty pokazać siorę że ma problemu. Dziewczyna ewidentnie potrzebuje pomocy psychiatry. Trzeba być niezłym kutasem aby ośmieszyć swoją siostrę.
Mordy nie pokazał. Uczciwie
To, ze usłyszała że jest pojebana z pewnością pomogło rozwiązać jej problem :/ Mam nadzieję, że trafi na lepszą pomoc, bo na tym filmie mówi bardziej z sensem niż nagrywajacy
Przesadza to normalna, sympatyczna dziewczyna.
smc napisał/a:
Brakuje jej bolca...
bardziej bym powiedział, że naoglądała się zbyt dużo spierdolin z netflixa
yigebek291 napisał/a:
mówi bardziej z sensem niż nagrywajacy
niby co ona takiego sensownego powiedziała? oboje nadają się na terapie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów