📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ta chwila, kiedy zdajesz sobie sprawę, że losy świata mogły się potoczyć inaczej
A jak to był jeden z jego uczniów przeniesiony przez jakiegoś śmieszka co wynalazł wehikuł czasu. Koleś się budzi a tu mu chcą dzida mistrza zabić. Co wy byście zrobili na jego miejscu?
czy ktoś zauważył że ten pojeb na tym krzyżu w ogóle nie zareagował? chyba jacyś naćpani tam wiszą i naprawde chcieli ich zajebać lol
Haha, że przykuta? Haha to taka hra słów co nie? Bo niby była przykuta ale do czego? Do krzyża przecież haha ale ta ra słów jest wspaniała hehe
Haha, że przykuta? Haha to taka hra słów co nie? Bo niby była przykuta ale do czego? Do krzyża przecież haha ale ta ra słów jest wspaniała hehe
Może to był reżyser, który chciał zasugerować aktorowi brak zaangażowania?
@up W jakim celu? jakoś nie widzę na filmiku allaha...
Coś mi się wydaje że podświadomie sprowokowałeś jedną z wyznawczyń...
..tylko wódka i HardCore…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów