Pieprzona złodziejka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jebany kurwa robak - chyba wyczerpałem temat
Widać rutynę - jeszcze tyle punktów handlowych do obskoczeniana na dzisiaj że szkoda jej czasu na zbędne pyskówki.
W zeszłym roku, dokładnie 2 lipca, widziałem taką akcję z cyganką w średnim wieku, w sklepiku z pamiątkami na krakowskim rynku. Właściciel poświęcił jakiś niewiele wart wazonik. Dwóch trzymało, a on, polewając wodą, wetknął ten wazonik złodziejce w dupę i popchnął kijem. Wrzaski słyszało pewnie pół Krakowa, więc jak ktoś pamięta, to może wspomoże relacją na temat dalszych losów cyganki. O dziwo wyszła o własnych siłach.
Ja słyszałem o innym sposobie:
Jedna osoba płaci jakimś charakterystycznym banknotem 200 zł(z jakimś napisem długopisem czy coś), bierze resztę i wychodzi. Potem przychodzi druga osoba i płaci banknotem 100 zł. Dostaje resztę ze 100 i wybucha oburzona że dawała 200 a nie 100 nawet pamiętając że ich banknot był w jakiś sposób charakterystyczny.
Jedna osoba płaci jakimś charakterystycznym banknotem 200 zł(z jakimś napisem długopisem czy coś), bierze resztę i wychodzi. Potem przychodzi druga osoba i płaci banknotem 100 zł. Dostaje resztę ze 100 i wybucha oburzona że dawała 200 a nie 100 nawet pamiętając że ich banknot był w jakiś sposób charakterystyczny.
Pierdolone robactwo. Do pieca z tą nacją
Moja zona miala identyczna sytuacje, na szczescie tez wychwyciła przekret, jebane lewusy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów