Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P.s Jesse.Pinkman nic nie napisał w tym przypadku że to rusek itp. Co wydało mi sie podejrzane...
Sprawdziłem źródło.
To był ukrainiec ! I wszystko jasne!
Swoich ziomków Jesse.Pinkmannie nie komentuje, nawet jak chcą dzieci spalić żywcem...
Daje to do myślenia.
Mam nadzieję że go zlinczowali błyskawicznie ! Inaczej nie może być !
P.s Jesse.Pinkman nic nie napisał w tym przypadku że to rusek itp. Co wydało mi sie podejrzane...
Sprawdziłem źródło.
To był ukrainiec ! I wszystko jasne!
Swoich ziomków Jesse.Pinkmannie nie komentuje, nawet jak chcą dzieci spalić żywcem...
Daje to do myślenia.
Wielokrotnie powtarzałem, że nie przeszkadzają mi tylko spokojni, pracowici Ukraińcy (czy na przykład Rosjanie sprzeciwiający się wojnie i polityce adolfa putlera) a kurwą w życiu można być ukraińską, ruską a także polską (w każdym narodzie znajdą się mendy). Jak dorośniesz i jajka zaczną ci obrastać meszkiem to zrozumiesz, że narodowość nie ma tu nic do rzeczy.
Wielokrotnie powtarzałem, że nie przeszkadzają mi tylko spokojni, pracowici Ukraińcy (czy na przykład Rosjanie sprzeciwiający się wojnie i polityce adolfa putlera) a kurwą w życiu można być ukraińską, ruską a także polską (w każdym narodzie znajdą się mendy). Jak dorośniesz i jajka zaczną ci obrastać meszkiem to zrozumiesz, że narodowość nie ma tu nic do rzeczy.
co nie zmienia faktu ze jestesmy nacjonalistami i polska powinna byc tylko dla polakow , inne narodowosci powinny moc sobie tu przyjechac conajwyzej na wakacje!!
czy na przykład Rosjanie sprzeciwiający się wojnie i polityce adolfa putlera
A masz problem z innymi nacjami zachodu, które nawołują do wojny i wysyłania broni na Ukrainę i popierają prowojenna politykę adolfa Bidona?
A masz problem z innymi nacjami zachodu, które nawołują do wojny i wysyłania broni na Ukrainę i popierają prowojenna politykę adolfa Bidona?
Mają tupet skurwysyny. Napadli kraj 6 razy mniejszy od siebie którego nawet nie potrafią pokonać i jeszcze wyzywają od faszystów ludzi pomagających mu w obronie.
tak popieramy, bo każdy kraj ma prawo do obrony przed agresorem jak adolf H i fiutin. Wypie....jcie tymi czołgami z Ukrainy to nikt im nie będzie wysyłać broni faszystowskie ruSSkie kacapy.
jak w 41 r. wasz kumpel Adolf was zdradził i napadł to jakoś z otwartymi rękami otrzymywaliście pomoc od USA w zbrojeniu i żarciu, żebyście nie zdechli z głodu hahaha
Czy ktoś już w końcu mógłby zbanowacć tą ruską onucę??? Nie dobrze się robi czytając ten jego kremlowski bełkot.
tak popieramy, bo każdy kraj ma prawo do obrony przed agresorem jak adolf H i fiutin. Wypie....jcie tymi czołgami z Ukrainy to nikt im nie będzie wysyłać broni faszystowskie ruSSkie kacapy.
Świetnie Kondomie2000, dokładnie w taki sam sposób myślą Ruscy z Putinem na czele. Jesteście siebie warci towarzyszu. Łap karabin i zapierdalaj na front!
Świetnie Kondomie2000, dokładnie w taki sam sposób myślą Ruscy z Putinem na czele. Jesteście siebie warci towarzyszu. Łap karabin i zapierdalaj na front!
Siriuz w moim kraju nie ma wojny, mi nic nie grozi, ty już nie długo jednak zostaniesz nawozem do kwiatków na Ukraińskich polach
Nawet pisanie tych bełkotliwych komentarzy z farmy trolli nic ci nie da, fiutinowi się kończy mięso armatnie i potrzebuje nowych hahaha
Zobacz czy na tej zapyziałej swojej wiosce w kacaplandii nie masz już powołania w skrzynce.
Siriuz w moim kraju nie ma wojny, mi nic nie grozi, ty już nie długo jednak zostaniesz nawozem do kwiatków na Ukraińskich polach
Nawet pisanie tych bełkotliwych komentarzy z farmy trolli nic ci nie da, fiutinowi się kończy mięso armatnie i potrzebuje nowych hahaha
Zobacz czy na tej zapyziałej swojej wiosce w kacaplandii nie masz już powołania w skrzynce.
Już jednemu takiemu cwaniaczkowi, co twierdził, że jestem z Petersburga zaproponowałem abyśmy się sprawdzili kto jest skąd i zamilkł. Chcesz Ty może spróbować?
Co nie przeszkadza Ci jednak stosować podwójnych standardów, co też wytknął Ci kolega post niżej?
Fakty są takie, że podobnie jak w czasach imperium rzymskiego, wpuszczanie dzikusów do własnego kraju, bez jakiejkolwiek kontroli czy zasad, skończy się podobnie, z tą różnicą, że banderowskich Odoakerów będzie wielu, o ile skutecznie problem ukraiński nie zostanie rozwiązany - w co bardzo wątpię.
W tej chwili skutecznie niszczona jest jedna z podstawowych gałęzi gospodarki Polski jaką jest rolnictwo. Za moment uwalony zostanie transport, generujący około 6% PKB.
co nie zmienia faktu ze jestesmy nacjonalistami i polska powinna byc tylko dla polakow , inne narodowosci powinny moc sobie tu przyjechac conajwyzej na wakacje!!
Wy nie jesteście nacjonalistami tylko narodowymi socjalistami. Taka drobna różnica jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym. Uwielbiam tą waszą hipokryzję. Nasze nadwiślańskie zadupie tylko dla polaków ale jak inne kraje chcą się pozbyć ze swoich terenów polaków, to już macie ból dupy i bredzicie coś o tym, że skoro ciapate mogą u nich przebywać, to my też. Żałosne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów