Adepci Kawalerii Powietrznej na drążku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jak co, ale te nasze Polskie chłopaki to najładniejsze są
chili-chili napisał/a:
Co jak co, ale te nasze Polskie chłopaki to najładniejsze są
I jeszcze mają najładniejsze zęby, są świetnie ubrani i wykształceni
Pan Prowadzący przynajmniej na końcu pokazał, że miał prawo na nich krzyczeć. Nie jest lamusem mocnym w ryju.
@up
Jeśli myślisz że to jest nękanie to w wojsku raczej nie byłeś
Jeśli myślisz że to jest nękanie to w wojsku raczej nie byłeś
tak było i było dobrze. Byli nauczeni szacunku do zycia i wygladali jak mezczyzni, nie to co teraz ...dobrze, ze mam corke ...
Ah bardzo dobrze wspominam. Kto był ten wie, że sto metrów biegiem można pokonywać 30 minut ,co to są "orbitki" albo wchodzisz do pokoju kadry siedzi ich 10 i każdy zakrywa pagony i zgaduj zgadula. Można by gadać i gadać. Pozdrawiam rezerwę.
"blacha pękła piękna, chwila sto dni do cywila"
"blacha pękła piękna, chwila sto dni do cywila"
"diabeł tasmański" czyli kpr. Kręgiel dostał wpierdol w tomaszowie mazowieckim od miejscowych (błąd rozeznania kogo szkoli w jednostce czyli miejscowych o czym mowa w dokumencie kawaleria powietrzna). Po tym incydencie został przeniesiony do jednostki pod stargardem szczecińskim gdzie miał coraz większe problemy z zdrowiem w tym i psychicznym prawdopodobnie w wyniku wspomnianego pobicia. Zmarł w niewyjaśnionych do końca okolicznościach końcem 2010 roku.
zależy na kogo się trafi, ja też miałem kadrę typowo falową i dwóch staluchów gdzie jeden był ambitny a drugi to zwyczajny kutas, minęło 20 lat kadra się wysypała czasy zmieniły ale dalej trzeba docierać akm i bwp, i ta jebana czerwona książeczka na grzybie..
"tak było i było dobrze. Byli nauczeni szacunku do zycia i wygladali jak mezczyzni, nie to co teraz ...dobrze, ze mam corke ... "
to wyobraź sobie, że twoją córkę będzie chciał dymać koleś, który nie będzie jej szanował, zdobywał, nie otoczy jej opieką, tylko poda jej jakiś narkotyk w drinku, ściągnie rurki, dwa razy dupą ruszy a potem wrzuci na fejsa fotki z przygody życia
to wyobraź sobie, że twoją córkę będzie chciał dymać koleś, który nie będzie jej szanował, zdobywał, nie otoczy jej opieką, tylko poda jej jakiś narkotyk w drinku, ściągnie rurki, dwa razy dupą ruszy a potem wrzuci na fejsa fotki z przygody życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów