kiedyś tuż po Sylwestrze jechałem do roboty Puławską to gość widząc kontrolę "schował" się za mną na pasie zewnętrznym chyba licząc na to samo co kierowca tego Opla. Piłeś? Jedź.... autobusem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
kiedyś tuż po Sylwestrze jechałem do roboty Puławską to gość widząc kontrolę "schował" się za mną na pasie zewnętrznym chyba licząc na to samo co kierowca tego Opla. Piłeś? Jedź.... autobusem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
impressa88 napisał/a:
Anty alkoholik chyba jesteś. Albo należysz do AA. Co ci przeszkadza że pije? Mi nie przeszkadza jak ktoś cpa czy pali. Picie jest fajne
Daleko mi do przeciwnika alkoholu i nie przeszkadza mi że ktoś pije ale jak pije to niech pije z głową i nie płacze że państwo Polskie go ogranicza gdy chce jeździć po 2 piwach.
Nie polecam jeździć po pijaku. Za 1.4 w wydychanym zabrali mi prawko na 4 lata i kara 7270zł. Na polnej drodze. W lesie. O 4 nad ranem. W wigilie... Straż Graniczna miała po prostu objazd terenu i się napatoczyłem Przegryw 2018 roku.
Kraków, ul Księcia Józefa.
W KRK często mamy takie kontrole na drogach wlotowych i chwała policji za to.
W KRK często mamy takie kontrole na drogach wlotowych i chwała policji za to.
jeśli ktoś myśli że Skandynawowie nie są wiekszym alkocholikami niż my nie się zapozna z cenami, oraz formami sprzedażą tam alkocholu ,
popatrzcie na paby angielskie oraz ludzi którzy do nas przyjeżdzają, niemcy podobnie, ruscy ...............
ale zaszwe łatkę moża przyczepić
popatrzcie na paby angielskie oraz ludzi którzy do nas przyjeżdzają, niemcy podobnie, ruscy ...............
edek.bajzel napisał/a:
jeśli ktoś myśli że Skandynawowie nie są wiekszym alkocholikami niż my nie się zapozna z cenami, oraz formami sprzedażą tam alkocholu ,
Ale to się będziesz teraz licytował o to, kto więcej chleje?
Bo chyba chodzi o to, żeby nie jechać jak się chlało.
Wf dude
~Angel napisał/a:
Od 15 lat moim narzędziem pracy jest samochód i nigdy nie jeździłem po alkoholu, na kacu. Wiedząc że w poniedziałek pracuje to tak planuje spożywanie alko aby być pewnym że mogę siadać za kółko i nie ważne czy limit jest 0; 0,2 czy 0,8.
Tu chodzi o kulture picia. Zakładasz że jak ktoś pije to nawali sie jak bomba. We Włoszech jak jedzieś na sjeste to pijesz szklanke wina i wracasz samochodem, po pracy jeszcze jedna i jedziesz do domu. I nikt sie nie czepa, w Polsce to by człowieka zlinczowali.
Druga sprawa, żyjesz stereotypami z czasów komuny. Kiedys każdy chlał, dziś kultura picia sie zmieniła i chleje głównie biedota. A jakby sprawdzic te wskaźniki nietrzeźwości to ciekawe ile było by takich do normalnego poziomu 0,5 promila? Może sie okazać że nie ma w Polsce tylu pijanych za kierownicą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów