Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, ale to było dobre. Marzy mi się taka Polska, wchodzi w nocy jakiś obszczymur na moją posesje i jeb jeb jeb z laserka, i cwela nie ma. Następny się zastanowi, jak pocztą pantoflową pójdzie fama, że jeden z drugim został odjebany bo miał lepkie ręcę
Jak pójdzie fama pocztą pantoflową to następny przyjdzie z giwerą i będziesz miał przesrane
Jak pójdzie fama pocztą pantoflową to następny przyjdzie z giwerą i będziesz miał przesrane
Jak każdy się będzie tej broni bał jak ognia to nigdy dobrze nie będzie. Nożem czy siekierą też możesz niezły bałagan zrobić. A mieć broń palną i jej nigdy w życiu nie użyć (do obrony) w niczym nie przeszkadza. Oczywiście z prawem do posiadania broni powinna wejść kara śmierci w przypadkach 100% winy bez promila szansy wątpliwości.
no widac jak typowa baba znasz sie na takich tematach. u siebie w domu ameboidzie masz przewage taktyczna. znasz rozmieszczenie pokoji mebli itp. wlamywacz nawet dostajac sie do srodka nie ma praktycznie szans.
Jak każdy się będzie tej broni bał jak ognia to nigdy dobrze nie będzie. Nożem czy siekierą też możesz niezły bałagan zrobić. A mieć broń palną i jej nigdy w życiu nie użyć (do obrony) w niczym nie przeszkadza. Oczywiście z prawem do posiadania broni powinna wejść kara śmierci w przypadkach 100% winy bez promila szansy wątpliwości.
nie ma czegoś takiego jak 100% winy bez promila szansy wątpliwości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów