Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Asekurujący pełna profeska. Szczypior, łysy ale "broda na drwala", czyli +100 do męskości i zajebistości Widać, że zero pojęcia o asyście na siłowni, równie dobrze mógłby stać 2 metry dalej z takim podejściem. Na chuj taka "asekuracja"?
A stary pierdziel lepiej by zaczął spacerować, jeździć na rowerze, albo pisać testament, a nie popisuje się w necie.
Nie znasz się. Na siłowni najważniejszy jest starter pak- jakaś dziara, fryzura z brodą, ubranie typu Pudzian Team, Burnejka Team, Pitbull. Reszta to chuja ważne.
funt to w tym wypadku jednostka wagi, imbecylu
a co do filmiku. stary dziad porwal sie na co i z czym?? inteligencja niczym u baron kręci loda...
Takich jak Ty powinni utylizowax
a co do filmiku. stary dziad porwal sie na co i z czym?? inteligencja niczym u baron kręci loda...
Dlaczego jesteś taki spierdolony?
Wiesz że jesteś niedojebanym pajacem
Co sarkazm uważa za rodzaj zaprawy
sarkazm? IDIOTYZM i DEBILIZM, fakt faktem ze podpisalo sie pod twoim wysrywem 73 debili...zadne zaskoczenie, na tym portalu wiekszosc to debile i imbecyle
[ Dodano 2024-06-18, 23:22 ]
....to żeś Pan zabłysnął "imbecylu" - no chyba, że to zaburzenie semantyczno-pragmatyczne ze spektrum autyzmu...
blondyna i do tego doje na wierzchu...pod latarnie wracaj dziwko
[ Dodano 2024-06-18, 23:23 ]
Jak już koledzy Ci napisali.... Zjedz Snickersa...
doucz sie tępaku
[ Dodano 2024-06-18, 23:24 ]
Takich jak Ty powinni utylizowax
wystarczy ze tobie stara nie daje
[ Dodano 2024-06-18, 23:24 ]
Dlaczego jesteś taki spierdolony?
a ty niedojebany?
Czytam i nie wierzę... Na szczęście już się dowiedziałeś kim jesteś i ja już nie muszę tego pisać.
blondyna i do tego doje na wierzchu...pod latarnie wracaj dziwko
Dobrze, że nie mam kosmitów, znanego aktora albo czegoś bardziej pokręconego w avatarze, bo już by ci biedaku zupełnie styki przegrzało. Btw - jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś niepełnosprytny, to możesz nie wierzyć, ale kiedy mówi to już kilka osób, to warto byłoby się nad tym zastanowić. Poproś grzecznie, może jakaś dobra dusza wytłumaczy ci żart autora dotyczący funtów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów