Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Asekurujący pełna profeska. Szczypior, łysy ale "broda na drwala", czyli +100 do męskości i zajebistości Widać, że zero pojęcia o asyście na siłowni, równie dobrze mógłby stać 2 metry dalej z takim podejściem. Na chuj taka "asekuracja"?
A stary pierdziel lepiej by zaczął spacerować, jeździć na rowerze, albo pisać testament, a nie popisuje się w necie.
funt to w tym wypadku jednostka wagi, imbecylu
a co do filmiku. stary dziad porwal sie na co i z czym?? inteligencja niczym u baron kręci loda...
a co do filmiku. stary dziad porwal sie na co i z czym?? inteligencja niczym u baron kręci loda...
Wiesz że jesteś niedojebanym pajacem
Co sarkazm uważa za rodzaj zaprawy
....to żeś Pan zabłysnął "imbecylu" - no chyba, że to zaburzenie semantyczno-pragmatyczne ze spektrum autyzmu...
Jak już koledzy Ci napisali.... Zjedz Snickersa...
Takich jak Ty powinni utylizowax
Dlaczego jesteś taki spierdolony?
blondyna i do tego doje na wierzchu...pod latarnie wracaj dziwko