Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rezerwacdja posta na upscaling i wycięcie tego czarnego gówna
dopiero po wystawieniu zauważyłem że jakoś gownanie się wkleilo
Na wykopie już teorie spiskowe, że to paintball. Reakcja ochrony właściwa, w przeciwieństwie do sojowych debili, którzy chronili premiera Słowacji.
Na Twitterze też o tym piszą że podobno trump ustawił ten zamach i użył sztucznej krwi która sobie przyłożył do ucha. pewnie do rana będzie więcej wiadomo
Na wykopie już teorie spiskowe, że to paintball. Reakcja ochrony właściwa, w przeciwieństwie do sojowych debili, którzy chronili premiera Słowacji.
Na Twitterze też o tym piszą że podobno trump ustawił ten zamach i użył sztucznej krwi która sobie przyłożył do ucha. pewnie do rana będzie więcej wiadomo
Czy to nie wygląda trochę na zaaranżowaną scenę? Jestem foliarzem?
@@@
Materiał filmowy przedstawiający potencjalnego strzelca Trumpa lub osobę trafioną zabłąkaną kulą wyciągniętą przez funkcjonariuszy. Prokurator okręgowy potwierdził, że w tłumie był co najmniej jeden zabity. Na schodach widać także dziury po kulach.
[ Dodano: 2024-07-14, 01:28 ]
Prawdopodobnie ten pan zastrzelił pana na filmiku powyżej.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odjebać, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢
To sporo poświęciliby na fejka skoro ktos z widowni zginął trampkowi sie nieźle przyfarciło. Tym razem.
Na BBC news pierdolą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odjebać, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢
Ty też pierdolisz
Na BBC news pierdolą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Już Papcio Chmiel pisał że w usa są "strzały z nikąd".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów