@: nie próba tylko to był zamach na życie tylko nie udany xd
No rzeczywiście, "próba zamachu" co ja napisałem? xD
a może i wszyscy tam zgromadzeni to grali swoje role? wgle trampek dostaje w ucho a typ zaczyna walić sam nie wie gdzie? xD snajperzy a przynajmniej policja powinna być w budynkach zabezpieczać wszystkie budowle/potencjalne miejsca do oddania strzału.. ee pierdolenie jak z WTC i kozojebcami w środku heh.
Ja myślę że to ty grasz rolę, nie wiem czy świadomie czy nie. Może to czip w twoim ciele kazał Ci napisać to. Myślę że telefon też podszeptuje Ci różne rzeczy gdy śpisz. 5g to już inna historia.
nikt z was nie pomyślał, że strzelić do tłumu mógł ktoś inny? a ucho trampka może zostać operacyjnie 'uszkodzone' bo na zdjęciach z krwią nic nie było oprócz czerwonego ucha..jak dla mnie chujowo zaplanowany teatr dla gojów.. sam bym lepszy scenariusz napisał xd a ten łeb niby 'zamachowiec' myślicie że nikt by nie zdechł dla takiej chwili? Jedni powiedzą, że był chujem, drudzy że bohaterem a typ po prostu zdechł na oczach całego świata- niejeden by z pewnością powtórzył jego wyczyn..xd a może i wszyscy tam zgromadzeni to grali swoje role? wgle trampek dostaje w ucho a typ zaczyna walić sam nie wie gdzie? xD snajperzy a przynajmniej policja powinna być w budynkach zabezpieczać wszystkie budowle/potencjalne miejsca do oddania strzału.. ee pierdolenie jak z WTC i kozojebcami w środku heh.
Mógł byś powtórzyć ten wyczyn !!! Wszyscy tu czekamy i kibicujemy ci.
To był ustawiony zamach na Trampka na 100% ale szczęście miał że w momencie strzału odwrócił głowę i dostał w ucho.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów