Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Dobrze, że do niego strzelali a nie czytał Wasze komentarze, bo one są bardziej niebezpieczne dla mózgu niż penetracja ołowiem.
Irenvelle napisał/a:
Wlasnie wygral wybory
Na pewno na jakiś czas wzrośnie mu dzięki temu poparcie, ale czy wygra wybory to jeszcze nie jest na 100% pewne, jeszcze może się dużo zdarzyć przez te cztery miesiące, choć na dzisiaj to on jest faworytem.
Jak nic śmierdzi ustawką gdyby tylko chcieli zrobili by z nim to samo co z Kennedym albo Lincolnem , została by po nim jedynie plama krwi
MarS_80 napisał/a:
Do wszystkich imbecyli co twierdzą że była to ustawka!
Idzie na strzelnice i poproście instruktora że chcecie robić za tarczę, z adnotacją że tylko tak delikatnie w ucho jak dostał Tramp!
Gwarantuje że na 10 prób może jeden z tych idiotów który twierdzi że była to ustawka przeżyje!
Oczywiście to hipoteza, bo w realiach ten instruktor by ich wypierdolił na zbity pysk z adnotacją: fiksum dyrdum -dożywotni zakaz wstępu i dotykania jakiejkolwiek broni, nawet na kapiszony...
Co za debile...
Nie wziąłeś dwóch możliwości pod uwagę:
a) Trump miał zginąć, ale chłopaczek, którego nasłali spierdolił
b) Trump nie został zraniony kulą
widok z pozycji snajperów na dachu:
widok z pozycji zamachowca - czerwony; snajperzy - zielony; Trump - niebieski
czołgającego się gościa na dachu powinni widzieć zanim on zobaczył Trumpa który był dużo niżej od nich
widok z pozycji snajperów na dachu:
widok z pozycji zamachowca - czerwony; snajperzy - zielony; Trump - niebieski
Jak jaranie się piłka nożną jest pedalstwem to wierzenie w polityków jest transseksualizmem z pedofilstwem
Na początku pomyślałem, że to ustawka, ale po tym jak okazało się że ktoś postronny zginął, to myślę że to wystarczający dowód na to że to BYŁA próba zamachu na życie byłego prezydenta Stanów Zjednoczonych.
@paragon0: nie próba tylko to był zamach na życie tylko nie udany xd
ale widzicie, Trump nie jest głupi i najwyraźniej przegląda Sadola. Pierwsze co powiedział do agentów, to żeby mu pomogli założyć buty, które mu spadły.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów