ale liczenie glosów jeszcze nie.
Ostatnim razem bambusy paliły po lasach sterty kart z głosem na Trumpa. Ogólnie było wtedy widać jaką siłę ma żydo-lewactwo. W jednym czasie odcięli sygnał w trakcie jego przemówienia, zablokowali mu konta w banku, oraz tłitera i inne tzw. soszialmedia.
Jestem strzelcem i strzelam z mossberga mmr pro, cal. 223. Na 100m z przyrządów mechanicznych skupienie 2MOA (6cm) nie jest jakimś ogromnym wyczynem. Strzelanie z niego na 300m skutecznym ogniem jest również bez problemu. Trump ma niesamowite szczęście, że dostał w ucho.
Jestem strzelcem i strzelam z mossberga mmr pro, cal. 223. Na 100m z przyrządów mechanicznych skupienie 2MOA (6cm) nie jest jakimś ogromnym wyczynem. Strzelanie z niego na 300m skutecznym ogniem jest również bez problemu. Trump ma niesamowite szczęście, że dostał w ucho.
Jak trenujesz zawodowo to tak. Ja może z 200 kulek wystrzelałem z takiego mosberga na strzelnicy. Broń jest b. przyjemna jak dla amatora, nie to co kałach. Pewnie ten strzelec był na takim samym poziomie co ja plus stres, do tego celował w głowe a nie korpus i zabił przypadkową osobe a rudego ranił.
Ja też uważam że będą fałszować na potęge.
[ Dodano 2024-07-14, 18:54 ]
Co jest nie tak z tymi zamachowcami??? najpierw na Slowacji gosciu spartolił, teraz w USA :/
Ciężko jest znaleźć dobrego zamachowca. Zobacz jakie numery odpierdalają siccarios w Brazyli czy innym Mexyku, tyle że ich to biorą z pośredniaka a dziwisz się że taka mała.skuteczność jest w cywilizowanych krajach?
Chłopak wyglądał jak mistrz minecrafta
😉
Taa kurwa mistrz....
Wyglądał jak typowy psychopata! Rudy z wystającą szczęką i tym płomiennym zarostem i jeszcze to zachowanie z nagrania które sam nagrał... Typowy popierdolony zjeb! Dobrze że ślepy i martwy już!
ta i ktos paintballem zabil dwie osoby i ranil kilka innych? Demokraci i ich propaganda xD
Cwele bite niesamowite jest że podważacie zamach na Trumpa, jaki jest taki jest ale napewno lepszy niż aktualny stary dziad, dla naszego interesu jest żeby on został przezydentem a nie po raz kolejny stary sflaczały zgred
Jasne, w polskim interesie jest, żeby prezydentem USA był nieprzewidywalny szaleniec który nie będzie bronił krajów NATO i przyjaźni się z putinem.
Jebnij się w swój kacapski łeb.
Już lepiej jak angażowałeś sie w teorie o płaskiej ziemi, wtedy przynajmniej wesoło jest jak tłumaczysz ludziom że powinni mieć wytarte buty na środku od chodzenia po okrągłym
HEHE, ja nic takiego nie pisałem, to twoj borderline hehe
Idzie na strzelnice i poproście instruktora że chcecie robić za tarczę, z adnotacją że tylko tak delikatnie w ucho jak dostał Tramp!
Gwarantuje że na 10 prób może jeden z tych idiotów który twierdzi że była to ustawka przeżyje!
Oczywiście to hipoteza, bo w realiach ten instruktor by ich wypierdolił na zbity pysk z adnotacją: fiksum dyrdum -dożywotni zakaz wstępu i dotykania jakiejkolwiek broni, nawet na kapiszony...
Co za debile...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów