Widzisz... a teraz sztuczna krew, zamachowiec sterowany falami radiowymi, orgia dowodów z raportu mniejszości itd. Chyba zostaliście tzw. "szurami".
Ale czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂
Ale ogarniasz, że skoro nie udał się impiczment, skoro nie udało się go wyeliminować przez "wolne sądy", to wasze ukochane lewactwo postanowiło go zamordować? Ale przyznaj się, gdyby twój koleżka z antify odstrzeliłby mu łeb, to dopiero byś się cieszył.
oczywiście, że bym się cieszył, tylko gdyby to był faktycznie zamach, to byś umarł z tęsknoty za trampkiem. Ciekawie też was ograli, że popieracie miliardera wyzyskiwacza i twierdzicie, że jesteście prawicowi
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmAle czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂
Przecież ja nie pisałem, że ty coś pisałeś, wiem co ty pisałeś i wiem co ja pisałem. Nie jesteś tu jedynym lewoskrętnym, ani ich rzecznikiem. Ostańcie z bogiem, Jantoś. Precz z komuną, niech żyje wolna Polska.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNa BBC news pierdolą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odjebać, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢
Przecież Ty pierdolisz jeszcze lepiej niż to BBC xDDD
Żadnego ucha mu nikt nie odstrzelił , trampek wiedział co się wydarzy i wysadził woreczek ze sztuczną krwią koło ucha co miał przylepiony
haha kolejny foliarz, nie moge xD
jakieś bzdury o woreczku z krwią, przylepionym za uchem.
obudź się, a nie rozsiewaj jakichś odklejonych teorii spiskowych.
człowieku, jak już coś, to on miał pojemniczek z krwią w rękawie i na znak snajpera uniósł rekę że niby został trafiony.
A tak poza tym te małe kobietki w ss to jakaą farsa:)
Mało brakowało (((((( KOmucha ubić , co jest za wyjściem UsAnd z NATO jaki odciąć środki dla Ukrainy zaatakowanej przez MOrdercę putina , trampek jest za putinem.....
Albo żartujesz albo jesteś debilem. NATO to amerykański projekt, stworzony dla ich korzyści. Trump, gdy był u władzy naciskał na szwabów itp, żeby zaczęli wydawać na wojsko. Biden to kolejna kadencja obamy, ma tych samych urzędasów, którzy z obama robili reset z ruskimi.
"Zostałem postrzelony kulą, która przebiła górną część mojego prawego ucha - poinformował były prezydent USA Donald Trump na swoim portalu społecznościowym TRUTH Social.
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"
Kolor krwi zupełnie nienaturalny , za bardzo czerwony, poza tym nie widać śladu uszkodzenia ucha . Snajper na dachu sto metrów od trampka i nikt go nie zdejmuje ? Śmierdzi mi to strasznie .
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmKolor krwi zupełnie nienaturalny , za bardzo czerwony, poza tym nie widać śladu uszkodzenia ucha . Snajper na dachu sto metrów od trampka i nikt go nie zdejmuje ? Śmierdzi mi to strasznie .
Każdy musi sam wnioski wyciągnąć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów