Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
pazuzu 2024-07-14, 15:33
dżonyłojlker napisał/a:

Widzisz... a teraz sztuczna krew, zamachowiec sterowany falami radiowymi, orgia dowodów z raportu mniejszości itd. Chyba zostaliście tzw. "szurami".

Ale czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂
Zgłoś
sadol001 2024-07-14, 15:37 3
Manolito666 napisał/a:

Ale ogarniasz, że skoro nie udał się impiczment, skoro nie udało się go wyeliminować przez "wolne sądy", to wasze ukochane lewactwo postanowiło go zamordować? Ale przyznaj się, gdyby twój koleżka z antify odstrzeliłby mu łeb, to dopiero byś się cieszył.

oczywiście, że bym się cieszył, tylko gdyby to był faktycznie zamach, to byś umarł z tęsknoty za trampkiem. Ciekawie też was ograli, że popieracie miliardera wyzyskiwacza i twierdzicie, że jesteście prawicowi
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-07-14, 15:41 6
"Zostałem postrzelony kulą, która przebiła górną część mojego prawego ucha - poinformował były prezydent USA Donald Trump na swoim portalu społecznościowym TRUTH Social.
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"

Zgłoś
Centurion 2024-07-14, 15:41 23

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-07-14, 15:48 2
pazuzu napisał/a:

Ale czekaj gdzie ja napisałem że ten zamach to jakiś fake? skomentowałem post innego ziomka który pisał i teoriach na wykopie i ja nspisalem że na Twitterze są też komentarze że to ustawka. co nie znaczy że ja to popieram 🙂

Przecież ja nie pisałem, że ty coś pisałeś, wiem co ty pisałeś i wiem co ja pisałem. Nie jesteś tu jedynym lewoskrętnym, ani ich rzecznikiem. Ostańcie z bogiem, Jantoś. Precz z komuną, niech żyje wolna Polska.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Kurde26 2024-07-14, 15:50 2
Idę o zakład że to ustawka.
Zgłoś
Archeolog 2024-07-14, 16:05 2
Irenvelle napisał/a:

Wlasnie wygral wybory

Niestety masz rację. Populizm jest w cenie.
Zgłoś
Analanalanal 2024-07-14, 16:08
patmon napisał/a:

Na BBC news pierdolą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odjebać, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢

Przecież Ty pierdolisz jeszcze lepiej niż to BBC xDDD
Zgłoś
maggie79 2024-07-14, 16:53 3
A ilu poświęcili 9/11?@CzerstWybut:
Zgłoś
viking19 2024-07-14, 17:03 1
guliusz napisał/a:

Żadnego ucha mu nikt nie odstrzelił , trampek wiedział co się wydarzy i wysadził woreczek ze sztuczną krwią koło ucha co miał przylepiony

haha kolejny foliarz, nie moge xD
jakieś bzdury o woreczku z krwią, przylepionym za uchem.
obudź się, a nie rozsiewaj jakichś odklejonych teorii spiskowych.
człowieku, jak już coś, to on miał pojemniczek z krwią w rękawie i na znak snajpera uniósł rekę że niby został trafiony.
Zgłoś
maggie79 2024-07-14, 17:11 4
Jeśli rzeczywiście ludzie zgłaszali, że widzą gościa z bronią i ss ani policja nie zareagowali, tylko czekali jak zamachowiec odda strzały to jest to robota służb np CIA, tak jak to było w przypadku Kennedy’ego.
A tak poza tym te małe kobietki w ss to jakaą farsa:)
Zgłoś
Latissimus 2024-07-14, 17:27 5
BękartEddardaStarka napisał/a:

Mało brakowało (((((( KOmucha ubić , co jest za wyjściem UsAnd z NATO jaki odciąć środki dla Ukrainy zaatakowanej przez MOrdercę putina , trampek jest za putinem.....

Albo żartujesz albo jesteś debilem. NATO to amerykański projekt, stworzony dla ich korzyści. Trump, gdy był u władzy naciskał na szwabów itp, żeby zaczęli wydawać na wojsko. Biden to kolejna kadencja obamy, ma tych samych urzędasów, którzy z obama robili reset z ruskimi.
Zgłoś
guliusz 2024-07-14, 17:32 4
Marian_Koniuszko napisał/a:

"Zostałem postrzelony kulą, która przebiła górną część mojego prawego ucha - poinformował były prezydent USA Donald Trump na swoim portalu społecznościowym TRUTH Social.
Od razu wiedziałem, że coś jest nie tak, usłyszałem świst, strzały i od razu poczułem, jak kula przebija skórę. Było dużo krwawienia i wtedy zrozumiałem, co się dzieje. BOŻE BŁOGOSŁAW AMERYKĘ!"

Kolor krwi zupełnie nienaturalny , za bardzo czerwony, poza tym nie widać śladu uszkodzenia ucha . Snajper na dachu sto metrów od trampka i nikt go nie zdejmuje ? Śmierdzi mi to strasznie .
Zgłoś
Centurion 2024-07-14, 17:39 25
Na komputerze zamachowca znaleziono te szokujące materiały :/

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-07-14, 17:49
guliusz napisał/a:

Kolor krwi zupełnie nienaturalny , za bardzo czerwony, poza tym nie widać śladu uszkodzenia ucha . Snajper na dachu sto metrów od trampka i nikt go nie zdejmuje ? Śmierdzi mi to strasznie .

Każdy musi sam wnioski wyciągnąć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów