Nie, fake. Trump ustawił. Tak, tak, odpalił woreczek z sztuczną krwią a ofiara sama się zabiła. No zjeby i tyle
Nie, że taka strona. Zwróć uwagę kto takie rzeczy wypisuje - lewackie kurwy, aktywiści LPG, banderowskie ciągodruty. W skrócie, marionetki żydków za szekle.
[ Dodano 2024-07-14, 13:42 ]
Strzelec miał wadę wzroku zapewne dlatego Tramp żyje
Jak i szereg wad, które wskazują, że pochodzi z chowu wsobnego - nie ma się co dziwić, że został antifiarzem
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie, że taka strona. Zwróć uwagę kto takie rzeczy wypisuje - lewackie kurwy, aktywiści LPG, banderowskie ciągodruty. W skrócie, marionetki żydków za szekle.
Jak i szereg wad, które wskazują, że pochodzi z chowu wsobnego - nie ma się co dziwić, że został antifiarzem
Jest tu podstawowy błąd logiczny. Chów wspólny to rednecki czyli elektorat trumpa.
Śmieciem to jesteś Ty i te kurwiszcze co Cie na świat wysrało
Hahahah nie rozpłacz się bo ci trampusia wyśmiałem.
Widziałeś jego ryj? To teraz przypomnij sobie jak wyglądali Habsburgowie.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie, że taka strona. Zwróć uwagę kto takie rzeczy wypisuje - lewackie kurwy, aktywiści LPG, banderowskie ciągodruty. W skrócie, marionetki żydków za szekle.
Ale odleciałeś zapomnaiłeś dodać reptilian, yeti i kosmitów serio masz coś z głowa że wszędzie widzisz banderowców, lewaków, żydów itp ? Serio są leki na takie paranoje , będzie Ci ławtwiej w życiu może nawet wyjdziesz z piwicy i poznasz jakiś ludzi a jak Ci sie pofarci to może nawet jakaś dziewczyna z Tobą zagada
Ale odleciałeś zapomnaiłeś dodać reptilian, yeti i kosmitów serio masz coś z głowa że wszędzie widzisz banderowców, lewaków, żydów itp ? Serio są leki na takie paranoje , będzie Ci ławtwiej w życiu może nawet wyjdziesz z piwicy i poznasz jakiś ludzi a jak Ci sie pofarci to może nawet jakaś dziewczyna z Tobą zagada
Ja odleciałem... Spokojnie, nie pisałem o tobie, tak ogólnie o całej waszej hołocie. Ostatnio wyszedłem z piwnicy i sam zagadałem do pięknej dziewczyny, i co, łyso ci teraz.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Ale ogarniasz, że jeśli to była ustawka, to nie musiał nawet w trampka celować?
Ja odleciałem... Spokojnie, nie pisałem o tobie, tak ogólnie o całej waszej hołocie. Ostatnio wyszedłem z piwnicy i sam zagadałem do pięknej dziewczyny, i co, łyso ci teraz.
Jako reptilian nie poczułem się urażony 🙂 a co do tej dziewczyny to za gadanie do matki się nie liczy 😀
Jako reptilian nie poczułem się urażony
Widzisz... a teraz sztuczna krew, zamachowiec sterowany falami radiowymi, orgia dowodów z raportu mniejszości itd. Chyba zostaliście tzw. "szurami".
Ale ogarniasz, że skoro nie udał się impiczment, skoro nie udało się go wyeliminować przez "wolne sądy", to wasze ukochane lewactwo postanowiło go zamordować? Ale przyznaj się, gdyby twój koleżka z antify odstrzeliłby mu łeb, to dopiero byś się cieszył.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów