Dla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Raczej nie brylujesz inteligencją, skoro chcesz próbować odstrzelić kawałek ucha z kilkuset metrów. Życie na wolności Ci niemiłe?
Dla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Żadnego ucha mu nikt nie odstrzelił , trampek wiedział co się wydarzy i wysadził woreczek ze sztuczną krwią koło ucha co miał przylepiony
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard ShawSwoją drogą zabity zamachowiec i tak był niezły. Z ok. 150-200 m. trafił Trumpa w ucho z AR15, który nie jest żadnym karabinem wyborowym. Chyba że miał po prostu farta...
Nie przesadzaj. Zamachowiec był podobno niecałe 150 metrów od Trumpa. Z takiej odległości można bez większych problemów strzelać celnie aerem z kolimatorem plus powiększalnik X3. A gdyby miał lunetę biegową to już w ogóle łatwizna.
Nie przesadzaj. Zamachowiec był podobno niecałe 150 metrów od Trumpa. Z takiej odległości można bez większych problemów strzelać celnie aerem z kolimatorem plus powiększalnik X3. A gdyby miał lunetę biegową to już w ogóle łatwizna.
Strzelał z Mosberga 15. Ja ślepak na strzelnicy na 50 metrów to bez lunety ledwo w tarcze trafiam .
Na Twitterze też o tym piszą że podobno trump ustawił ten zamach i użył sztucznej krwi która sobie przyłożył do ucha. pewnie do rana będzie więcej wiadomo
Czego to lewackie pedały nie wymyślą...
Żadnego ucha mu nikt nie odstrzelił , trampek wiedział co się wydarzy i wysadził woreczek ze sztuczną krwią koło ucha co miał przylepiony
Przecież Tramp miał taką przewagę nad czlowiekiem-demencją, że nie musiał nic takiego organizować. A ten zabity za jego plecami to pewnie Tramp ochlapał go tą krwią z woreczka... A ten strzelec z antify to zapewne koleżka Trampa i tylko dla niepoznaki nagrywał filmy, w których deklarował nienawiść do niego. Odstaw już kolejne dawki przypominające proszę...
Powiem Ci kolego rodaku takim krótkim przekazem i nie mam zamiaru się kłócić bo według mnie celem ludzi jest zjednoczenie się a nie dzielenie.
"Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.” - Mahatma Gandhi.
Już widzę jak spiskowcy od Trupa łączą się ze spiskowcami od Obamy
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Właśnie widać jaki KOmuch z ciebie wyrósł popierający trampka co jest za putinem i chcę wyjścia UsAnd z NATO jak i odciąć Ukrainę od kasy i nie tylko ......
Kurwa mać, przepraszam. Pojebane to jest po tej "modernizacji", chciałem sprawdzić co za niedojeby postawiły piwo za ten wpis i sam nacisnąłem omyłkowo na piwo - kolejna wada tych zmian
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówKurwa mać, przepraszam. Pojebane to jest po tej "modernizacji", chciałem sprawdzić co za niedojeby postawiły piwo za ten wpis i sam nacisnąłem omyłkowo na piwo - kolejna wada tych zmian
Powinni wprowadzić opcję zabrania piwa gdy drugi raz klikniesz. A do pełni szczęścia brakuje jeszcze piw ujemnych.