Na BBC news pierdolą kocopoły dokładnie nie wiedzą co się stało, brytyjski korespondent wypytywał świadków zdarzenia ci mówią, że strzały padały z dachów okolicznych budynków, inni mówią, że z przejeżdżającego vana lub ktoś strzelał z jadącego motoru , no bzdury nie trzymające się kupy, słyszeli pojedyncze strzały inni zaś serie kilku do kilkunastu strzałów. Najlepsze, że większość ludzi po tym incydencie pokazuje środkowy palec do kamer telewizyjnych a Trampek unosi zaciśniętą pięść i drze ryja fak i fak.
Te hamerykany głupie jak ja prdle. Chyba ustawiane to przedstawienie, bo gdyby mieli okazję go odjebać, to myślę że trup ścielił by się tam gęsto wśród postronnych osób, a z Trampka zrobiliby sito. Tani teatrzyk 😢
Efekt tłumu, pytanie ludzi biorących udział w zbiorowisku masowym nie są w żaden sposób wiarygodni. Kiedyś ktoś wykonał taki eksperyment z wybuchem petardy w tłumie. Tylko 5% osob z tłumu pokrywało się zeznaniami w więcej niż 85%
Ustawkę to twoja matka zrobiła 10 miesięcy przez twoimi narodzinami
Właśnie widać jaki KOmuch z ciebie wyrósł popierający trampka co jest za putinem i chcę wyjścia UsAnd z NATO jak i odciąć Ukrainę od kasy i nie tylko ......
Właśnie widać jaki KOmuch z ciebie wyrósł popierający trampka co jest za putinem i chcę wyjścia UsAnd z NATO jak i odciąć Ukrainę od kasy i nie tylko ......
widać że bękart, znalazłeś już swojego ojca w psychiatryku czy dalej nie?
...i zapomniała wyskrobać, bo non stop najebana
...i zapomniała wyskrobać, bo non stop najebana
skrobany to ty bedziesz pamietaj kacapski synu
[ Dodano 2024-07-14, 10:55 ]
widać że bękart, znalazłeś już swojego ojca w psychiatryku czy dalej nie?
moze wlasnie jest z twoimi ojcami
Ale bando foliarzy, zamknijcie mordy ze swoimi teoriami spiskowymi, jak trzeba byc kurwa glupim, zeby tu widziec ustawki?
To, co sie stalo, nie jest w niczyim interesie, jak jestescie za glupi, zeby to zrozumiec to dokonajcie szlachetnego aktu - zrobcie ewolucji przysluge i usuncie swoje DNA z puli genow ludzkosci.
kolejny etap gry o tron 🙂
1 emerytowany pojeb odklejony od rzeczywistości a drugi to weteran wojny domowej z demencją. Kocham demokrację. W ogóle śmieszne bo ludzie zawsze na lekcjach historii dziwili się czemu szlachta odwalają takie głupoty i kto im dal władze a obecnie w polsce sytuacja jest 1:1 co w tamtych czasach
czas totalnie stracony. Źli biali (oprócz fotoreporterów), dobrzy kolorowi
Czyli przekonałeś żeby nie oglądać na filmwebie opinie różne. Ale twoja mnie przekonala w 100 % . Pamiętam film "uciekaj" kurwa zrob taki film ale odwrotnie . Chyba by spalili cale Hollywood
Pamiętam że był jeszcze jakiś film co też miałem.nieldparte wrażenie bialy zły kolor dobry ale nie.moge se przypomnieć.
O najważniejszych rzeczach, które się wydarzyły w ostatnich godzinach dowiaduję się z sad8stic.pl Od razu z meroterycznymi komentarzami grupy specjalistów. Dzięki temu, nie muszę tracić czasu na własne analizy. Z nikim także nie rozmawiam na te tematy, ponieważ każfycwiecskąd czerpię wiedzę.
Zaoszczędzony w ren sposób czas i energię wykorzystuję na masturbację.
Sadol uczy I bawi.
Mało brakowało (((((( KOmucha ubić , co jest za wyjściem UsAnd z NATO jaki odciąć środki dla Ukrainy zaatakowanej przez MOrdercę putina , trampek jest za putinem.....
Jakoś za trampa nie wybuchały wojny na swiecie. Przypominam że jako jedyny podał wite grubasowi z północy i przebąkiwano pomysly na zjednoczenie korei. To on poruszył temat płacenia do NATO, gdzie my sie wywiązujemy caly czas a "koledzy" z zachodu mają to w chuju i jeszcze robią interesy z ruskimi. Trump cisnął po nordstream. Wojna u ukrów to biznes dla Clintonow i eszty tego gówna co ma biznes w USarmy. Jak tylko wstawili manekina na prezydenta to od razu mowiłem że gdzies rozwinie się biznes militarny. No ale spoko, lewaki do nie lubią i tvn po nim jedzie to trzeba pierdolić wysrywy o tym że wchuj korupcyjna ukraina nie dostanie pieniedzy. A no i przypominam jak sie tak obawiasz ruskich to trump ci ułatwił wylot do stanów a nie jak jego poprzednicy, tylko obiecywali i robili w chuja dla zebrania poparcia polonii.
Co to ma do mojego komentarza?
To facet wyżej napisał, że widzi na nagraniu, że postrzelone zostały dwie dziewczyny.
Amerykańskie media podały, że ranni i ofiara to mężczyźni.
poje... mi się
Czyli przekonałeś żeby nie oglądać na filmwebie opinie różne. Ale twoja mnie przekonala w 100 % . Pamiętam film "uciekaj" kurwa zrob taki film ale odwrotnie . Chyba by spalili cale Hollywood
Pamiętam że był jeszcze jakiś film co też miałem.nieldparte wrażenie bialy zły kolor dobry ale nie.moge se przypomnieć.
To caly netflix kolorowy dobry, biały zły
@@@
Prawdopodobnie ten pan zastrzelił pana na filmiku powyżej.
Nie. To snajper z dachu go walnął w łeb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów