Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Jadę dziś rano z córką do Szpitala do Warszawy i takiego jegomościa spotkałem na drodze S7. Sytuacja bardzo podobna do akcji z Arteonem i Seatem z tym, że ja przeglądam sadola i spodziewałem się takiego ruchu z jego strony (próba zepchnięcia w 0:42s, na początku filmu przyhamowanie gwałtowne z ok 120km/h).

Nie odbiłem tylko przygotowałem się na kontakt i wyprowadzanie z ew poślizgu.
korciło dać lekko w prawo ale wiecie - córka, wizyta u lekarza i te sprawy. A może nie chciałem go zabić... nr rej jest informacją publiczną, nie zakrywam.
Nie ma kontekstu, nie spotkaliśmy się wczesniej na drodze, nie zajechałem mu ani nic z tych rzeczy. Puściłem mu kilka razy długimi jak mi zajechał, nic poza tym.
Zwróćcie uwagę na moment przyhamowania mnie i jak choinka zapachowa się zachowywała. A blokowała ją jeszcze jedna zawieszka.

Zgłaszam dziada za próbę zabójstwa mnie i mojej córki oraz stworzenia zagrożenia na drodze/katastrofy lądowej w postaci karambolu na drodze szybkiego ruchu. Jakbym odbił zgodnie z logiką to złapałbym pobocze, barierkę i cholera wie co jeszcze. Jechałem suvem, także spodziewałem się dachowania i walących we mnie pozostałych aut.

Tak, mocowanie kamerki do ogarnięcia bo przenosi bujanie. Materiał własny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2023-04-12, 23:52 1
Zacznijmy od tego ile przekroczyłeś prędkość? 50? 70?
Przy takim przekroczeniu facet słusznie mógłby się tłumaczyć ze zajechał drogę bo w lusterku było daleko a skąd miał wiedzieć ze jedziesz jak pojebany i za sekundę będziesz za nim.
Święty nie jestem na drodze ale jak się samemu łamie przepisy to się siedzi cicho a nie robi z siebie ofiary.
Zgłoś
HaNeKGP 2023-04-13, 0:06 1
Jak widać mentalnie nam coraz bliżej do ruskiego pomiotu. Mercedesy potaniały to i plebs sie wozi...
Zgłoś
kocur 2023-04-13, 0:23 3
~VeIture napisał/a:

Widzę w małym okienku na sadolowym playerze jak napierdalasz długimi jakbyś z unii dotacje ciągnął.. Brak dźwięku sugeruje, że napierdalałeś w klakson jak głupi. Potem mierzyłeś chuje jak był na prawym pasie... i to wszystko mając córkę w samochodzie.
Gratuluję.
Samemu często zapierdalam ponad 250 jak jest pusta droga ale jak są inni albo z kimś jadę to myślę o nich a nie kurwa o sprawdzaniu który pierwszy wymięknie przy dojeździe do czerwonej wywrotki.
Gość w ML'u totalna pizda ale no kurwa jak z dzieciakiem jedziesz to myśl a nie się siłujesz z typem gdzie wystarczy chwila i któryś wypierdoli się na bok przy waszych konkursach.

I bardzo kurwa dobrze, niech napierdala długimi i wali klaksonem, jak kurwa z mietka ma lusterka tylko dla ozdoby. Jebane wsiór z grójca czy innych parzymiechów. Kupił trupa z celownikiem i wieli pan i władca na drodze. To jest jebana plaga, tępić, karać i jebać prądem bez litości.

PS. 250 w Forzie to chuj nie wynik.
Zgłoś
atomboy 2023-04-13, 1:06
zabawne są te wszystkie 200 czy tam 300 konne motorki
Zgłoś
~Velture 2023-04-13, 1:11 4
mefedron95 napisał/a:

Czym ty niby po polskich drogach zapierdalasz 250? Chłopie przy 256 maksymalnie odcina. Nie będę się chwalił czym jeżdzę, ale to jest pierdolenie takie, że nawet szkoda czytać takie wypociny kuternogo

Polonezem jak go z LPG na benzynke przełączę
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-04-13, 1:54 1
Leję ciepłym moczem z trzeciego piętra na to gdzie jechałeś i z kim. Następnym razem jak się rozpierdolisz samochodem to wrzuć filmik tutaj, to dam ci wtedy piwo.
Zgłoś
Passioht 2023-04-13, 4:41 4
Tym, którzy widzą jakąkolwiek winę nagrywającego polecam zapoznać się lepiej z zasadami ruchu drogowego,

Tym do których nadal to nie dociera i pomimo wszystko nadal obwiniają nagrywającego polecam w całości od stóp do głów natrzeć się tym ...

W przypadku braku zadowalających efektów zabieg powtarzać do skutku.

Tym, którzy widzą jakąkolwiek winę nagrywającego polecam zapoznać się lepiej z zasadami ruchu drogowego,

Tym do których nadal to nie dociera i pomimo wszystko nadal obwiniają nagrywającego polecam w całości od stóp do głów natrzeć się tym,

Zgłoś
Pieszczoch25 2023-04-13, 9:17 2
Na YT wyłączył możliwość komentowania bo by go zjechali jak burą sukę, i dobrze.
Zgłoś
Wiewór 2023-04-13, 9:34 3
Passioht napisał/a:

Tym do których nadal to nie dociera i pomimo wszystko nadal obwiniają nagrywającego polecam w całości od stóp do głów natrzeć się tym ...
Tym do których nadal to nie dociera i pomimo wszystko nadal obwiniają nagrywającego polecam w całości od stóp do głów natrzeć się tym,

Jest jedno ale.
Zasady obowiązują wszystkich. Jeśli jadący swoim pasem przekracza prędkość to ten który mu zajechał ma słuszność ze złe ocenił sytuacje przez jego przekroczenie prędkości.
Niestety muszę cie zmartwić. W Polsce zapadają już wyroki gdzie za winnego uznaje się tego co przekroczył prędkość a nie wymusił pierwszeństwo.
Mieliśmy taki glosny wyrok gdzie łebek wyprzedzał na wsi sznur aut i wyjebal w auto które skręcało w lewo.
W normalnych okolicznościach wina tego co skręcał. W tych sad uznał ze przekroczenie prędkości było tak duże ze skręcający nie mógł przewidzieć ze pojawi mi się znikąd auto.
Szykuj ta maść na wielkie zakończenie.
Ten co wyprzedzał poszedl siedziec bo w wypadku zginęła kobieta.

Także wbij sobie do łba ze nie jesteś winny wypadki dopóki sam przestrzegasz przepisów. Jeśli je łamiesz i doszło do wypadku to masz szanse na współwinę albo nawet winę wyłączona.
Dotyczy to wypadków z poszkodowanymi a nie kolizji.
Przy kolizji policja nie bawi się w tak dokładne badanie przyczyn.
Zgłoś
Rick83 2023-04-13, 10:02 1
Uwaga bo jedzie krUl ciul lewego pasa i czy zapierdala 200 czy 180 to z drogi bo on może jechać szybko i czyścić pas długimi a ty jadąc przepisowo masz mu zjeżdżać, przykład małego pen…. Po prostu zwykły zjeb, albo niezwykły, polaczkowy Janusz ledwo co ta gablota zawieszenie kamery nie urwie a ten debil jeszcze z ,,horom curkom,, No jełop. Może karetką jeździ i przyzwyczajony że mu z lewego zjeżdżają.
Zgłoś
~Velture 2023-04-13, 10:07
Pieszczoch25 napisał/a:

Na YT wyłączył możliwość komentowania bo by go zjechali jak burą sukę, i dobrze.

Nie. Na yt z automatu komentarze są wyłączone jeśli film jest przeznaczony dla dzieci.
Po prostu musiałby dać ograniczenia wiekowe aby fizycznie włączyć opcje komentowania a to mogłoby się skończyć tym, że aby obejrzeć trzeba się zalogować więc wrzucenie takiego filmu z yt gdzie trzeba się logować aby zobaczyć na sadola = temat do śmietnika z automatu.

Zgłoś
manos 2023-04-13, 12:06
Zwyczajnie zasugerował Ci żebyś się odpierdolił.
Zgłoś
Mors_Nigra 2023-04-13, 12:51 3
Gość w merolu do odebrania prawa jazdy, gość nagrywający do odebrania praw wyborczych. Dziękuję za uwagę, rozejść się!
Zgłoś
TRQPL 2023-04-13, 13:45
VeIture napisał/a:

Widzę w małym okienku na sadolowym playerze jak napierdalasz długimi jakbyś z unii dotacje ciągnął.. Brak dźwięku sugeruje, że napierdalałeś w klakson jak głupi. Potem mierzyłeś chuje jak był na prawym pasie... i to wszystko mając córkę w samochodzie.
Gratuluję.
Samemu często zapierdalam ponad 250 jak jest pusta droga ale jak są inni albo z kimś jadę to myślę o nich a nie kurwa o sprawdzaniu który pierwszy wymięknie przy dojeździe do czerwonej wywrotki.
Gość w ML'u totalna pizda ale no kurwa jak z dzieciakiem jedziesz to myśl a nie się siłujesz z typem gdzie wystarczy chwila i któryś wypierdoli się na bok przy waszych konkursach.

Pierdolisz tam 250 w grze się nie liczy
Zgłoś
Policeman 2023-04-13, 14:14 3
Jojekczytoty napisał/a:

Chłopie nie rób z siebie ofiary. Jechałeś jak idiota lewym pasem a ktoś zaczął wyprzedzać bo nie chciał ze 120 do 90 zwalniać bo lewy pas zablokowany przez Ciebie. Jeśli miałeś dziecko na pokładzie trzeba było odpuścić zwolnić i dać sobie spokój ale lepiej wkurwiać chłopa z Mercedesa. Szlag mnie trafia jak taki idiota leci lewym 130 i kurwa jak przed niego wyjezdxam bo nie chce hamować i za Tirem się wlec a taki debil mruga światłami bo przecież lewy pas należy do niego

Nie no spoko, ale sam też jesteś debilem, jak nie chcesz hamować przed tirem to ćwoku zmieniasz pas jak nic nie jedzie i nie na 15 metrów za tirem, ilu takich skończonych zer intelektualnych jeździ po trasach, to niestety dramat. Jak widzisz w lusterku, że auto jest od ciebie szybsze i jest już niedaleko, to mu nie zajeżdżasz drogi, co innego jak 150-200 metrów, to wiadomo, odpuści pedał gazu, ale jak zmuszasz do hamowania, to chuj ci w smak i nie wsiadaj za kółko.

A co do całego tematu...

Zajechał drogę, ale nie jakoś śmiertelnie, no chuj, ale sporo dystansu jeszcze było, nie trzeba było nawet hamować awaryjnie, jedynie odpuścić gaz i lekko przyhamować. Pisałem wcześniej, że zapierdalałeś 180 km/h widzę, że po innym komentarzu jest to łatwe do weryfikacji, ponieważ kilka razy przeglądałem filmiki z własnej kamerki potrafię ocenić prędkość 170-180 km/h, autor więc pierdoli głupoty, że tam 120-130, sam nawet przyznał się do kłamstwa. Nie mówię, sam wolno nie jeżdżę, ale łamiąc przepisy nie chwaliłbym się tym w necie, tym bardziej wioząc córkę w aucie. Jak nawet z psem jadę to wolno i bezpiecznie bo nie umiem bydlaka zabezpieczyć przed hamowaniem, a nie chciałbym by zrobił sobie krzywdę, co dopiero z dzieciakiem. Jak ktoś jest dorosłym i odpowiedzialnym człowiekiem to nie zapierdala ile fabryka dała [bo widzę tu jakiegoś c-max] z dzieckiem na pokładzie.
Zajechał drogą, spoko, można strąbić, gość złośliwie hamuje, trudno, zgrywasz filmik i idziesz na policję - to jest wykroczenie drogowe, było już to poruszane wiele razy. Uznałeś, że wymierzysz sam sprawiedliwość od początku do końca więc walisz długimi, walisz klaksonem, a potem co... zrównałeś się z nim jadąc 130-140 km/h w jakim celu? Spojrzeć mu w oczy, wyrazić dezaprobatę? Wiadomo, że pewnie bluzgałeś jak szewc i pewnie w mózgu troglodyty nie mogłeś poradzić sobie z problemem czasu, prędkości i miejsca, tego, że siedzicie w dwóch blaszanych puszkach i sięgnąć się nie możecie. Skoro jesteś aż takim kozakiem to goń typa, zajedź mu drogę, wyciągnij z auta i rozpocznij walkę na śmierć i życie, ale możesz się na tym przejechać. Możesz olać i wysłać na policję. Ale wrzucanie filmiku na sadola jak sam odpierdalasz krzywe akcje, gość odpierdala krzywe akcje i spotykacie się na drodze jak dwóch kretynów - czytasz to co czytasz i ci się to należy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem