18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Jadę dziś rano z córką do Szpitala do Warszawy i takiego jegomościa spotkałem na drodze S7. Sytuacja bardzo podobna do akcji z Arteonem i Seatem z tym, że ja przeglądam sadola i spodziewałem się takiego ruchu z jego strony (próba zepchnięcia w 0:42s, na początku filmu przyhamowanie gwałtowne z ok 120km/h).

Nie odbiłem tylko przygotowałem się na kontakt i wyprowadzanie z ew poślizgu.
korciło dać lekko w prawo ale wiecie - córka, wizyta u lekarza i te sprawy. A może nie chciałem go zabić... nr rej jest informacją publiczną, nie zakrywam.
Nie ma kontekstu, nie spotkaliśmy się wczesniej na drodze, nie zajechałem mu ani nic z tych rzeczy. Puściłem mu kilka razy długimi jak mi zajechał, nic poza tym.
Zwróćcie uwagę na moment przyhamowania mnie i jak choinka zapachowa się zachowywała. A blokowała ją jeszcze jedna zawieszka.

Zgłaszam dziada za próbę zabójstwa mnie i mojej córki oraz stworzenia zagrożenia na drodze/katastrofy lądowej w postaci karambolu na drodze szybkiego ruchu. Jakbym odbił zgodnie z logiką to złapałbym pobocze, barierkę i cholera wie co jeszcze. Jechałem suvem, także spodziewałem się dachowania i walących we mnie pozostałych aut.

Tak, mocowanie kamerki do ogarnięcia bo przenosi bujanie. Materiał własny
Zgłoś
Rafafik 2023-04-12, 18:24 4
Co za gość ujemnie inteligentny z ciebie wtf sam żeś sprowokował taką sytuację
Zgłoś
Jojekczytoty 2023-04-12, 18:38 4
Chłopie nie rób z siebie ofiary. Jechałeś jak idiota lewym pasem a ktoś zaczął wyprzedzać bo nie chciał ze 120 do 90 zwalniać bo lewy pas zablokowany przez Ciebie. Jeśli miałeś dziecko na pokładzie trzeba było odpuścić zwolnić i dać sobie spokój ale lepiej wkurwiać chłopa z Mercedesa. Szlag mnie trafia jak taki idiota leci lewym 130 i kurwa jak przed niego wyjezdxam bo nie chce hamować i za Tirem się wlec a taki debil mruga światłami bo przecież lewy pas należy do niego
Zgłoś
petru23 2023-04-12, 18:38 1
@PIs

Mam aktywny tempomat z utrzymaniem prędkości i systemy antykolizyjne. Wyjechał i auto odebrało to jako ryzyko kolizji, jak przyhamował to załączyły się wszystkie systemy. I nie mierz wszystkich swoją miarą.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2023-04-12, 18:42 12
petru23 napisał/a:

@PIs
Mam aktywny tempomat z utrzymaniem prędkości i systemy antykolizyjne. Wyjechał i auto odebrało to jako ryzyko kolizji, jak przyhamował to załączyły się wszystkie systemy. I nie mierz wszystkich swoją miarą.

no najważniejszy system jakim jest twój mózg zawiódł
Zgłoś
petru23 2023-04-12, 18:45 2
Jojekczytoty napisał/a:

Chłopie nie rób z siebie ofiary. Jechałeś jak idiota lewym pasem a ktoś zaczął wyprzedzać bo nie chciał ze 120 do 90 zwalniać bo lewy pas zablokowany przez Ciebie. Jeśli miałeś dziecko na pokładzie trzeba było odpuścić zwolnić i dać sobie spokój ale lepiej wkurwiać chłopa z Mercedesa. Szlag mnie trafia jak taki idiota leci lewym 130 i kurwa jak przed niego wyjezdxam bo nie chce hamować i za Tirem się wlec a taki debil mruga światłami bo przecież lewy pas należy do niego

Rafafik napisał/a:

Co za gość ujemnie inteligentny z ciebie wtf sam żeś sprowokował taką sytuację

Ciekawe... Mogłem jechać pociągiem aby nie prowokować idioty na drodze. I przypadkiem nie używać świateł jak ktoś coś odjaniepawla, aby przypadkiem nie prowokować.
A jak kiedyś wylapiesz za bezcen od patusa i że zdeptana czaszka wylaujesz na OIOM to wiedz, żes sprowokował spoglądając na niego i wiń tylko siebie.

Sprowokowałem bo się spojrzałem, bo mrugnalem długimi jak mi wyjechał?

Jedziecie dalej, ciekawie się to czyta.

Powiem Wam tak. Dzięki takim jak Wy tacy jak oni są bezkarni i rosną w swej siłę. Bo wiedzą, że każdy im zjedzie, ustąpi, wystraszy sie, spanikuje. Kolejnym razem ktoś inny odbije w lewo i będzie powtórka z arteona.
Miałem dziesiątki podobnych sytuacji i ustepowalwk kiedy musiałem. Jak nie zdąży wjchac, nie zmieści się na pasie to się rozjebie. JEGO problem.
A jak widać zrobiłem tak, że nic się nikomu nie stało, łącznie z tymi za nami.
Zgłoś
Cipczan 2023-04-12, 18:51 10
Petru, przestań pierdolić lewopasiasty ciołku. Nie umiesz jeździć dwoma pasami to spierdalaj na lokalne dróżki.
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 18:58 21
petru23 napisał/a:

bla bla bla pierdolenie bla bla bla

Wiesz co kurwa? Aż mi się chciało.

Zapierdalasz 180km/h

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
markop4321 2023-04-12, 19:00 2
Autorze nie słuchaj debili. Faktycznie gość ci zajechał i trzeba go dojechać
Zgłoś
Fanthom222 2023-04-12, 19:00 1
Nawet tu widać zje*anie tego narodu i po prostu idiotyzm, i nie mówię o gościu któremu zajechano drogę, stary ML za 10k a ktoś śmiał go wyprzedzić no k*rwa niemożliwe. Gość powinien być dojechany przez psy. Pozdro
P.S dla tego zjeba*ego narodu nie ma już żadnej nadziei
Zgłoś
Kurisu 2023-04-12, 19:07 2
Po komentarzach widać kto był w drugim aucie
Zgłoś
Heliar 2023-04-12, 19:08 5
A ta niebezpieczna sytuacja to gdzie?
Zgłoś
petru23 2023-04-12, 19:16 1
markop4321 napisał/a:

Autorze nie słuchaj debili. Faktycznie gość ci zajechał i trzeba go dojechać

Ależ z przyjemnością wczytuję się w komentarze. Nie od wczoraj jestem na sadolu i wiem, że tu głównie same pojeby, degeneraci i zwyrodnialcy siedzą. I dzieci.
Czekam jeszcze aż kto poprosi o zdjęcia cycków córki, czy aby na pewno nic się nie stało.
Zgłoś
~Velture 2023-04-12, 19:18 7
petru23 napisał/a:

tu głównie same pojeby, degeneraci i zwyrodnialcy siedzą. I dzieci.

Nie zapominaj o gejach, lesbijkach, dzikach, kunach...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Radsey 2023-04-12, 19:21 8
petru23 napisał/a:

@PIs

VeIture napisał/a:

Wiesz co kurwa? Aż mi się chciało.
Zapierdalasz 180km/h

Ale żeś się teraz zaorał petru23, do tego na psy z tym poszedłeś hahaha

Zgłoś
Skuba 2023-04-12, 19:22 7
petru23 napisał/a:

Wszystko w przepisach. Nie mam sobie nic do zarzucenia, może poza tym że nie olałem chama ale przy kotwiczeniu córka odczuła napięcie pasów. Dlatego pokazałem mu stuknięcie w głowę.
druga sprawa, w sumie ciekawe jakie historie jeszcze opowiecie ze zdarzeniem, co było i co się działo. gratuluję wyobraźni.
Z córką jeżdżę co 2-3 miesiące do kliniki. Jeśli uważacie, że nie dbam o jej bezpieczeństwo w drodze to gratuluję - ale nie mierzcie wszystkich swoją miarą.

Nie mierzę Cię swoją miarą bo ja nie mam takich sytuacji. A na filmie widać że szukałeś emocji to je dostałeś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów