Film zachęca do samodzielnego myślenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
David Icke to całkiem mądry facet. Zwalcza to całe NWO. Ale i tak to trafia zaledwie do garstki.
Up, dobrze gadasz.
Problem bydła ? Myślałem, że o ustawkach kiboli będzie.
Słabe tłumaczenie.
tego typa czesto slychac w piosenkach vinniego paza. End of days dla dociekliwych, ktos na yt sie szarpnal i przetlumaczyl dla starszego pokolenia
Jak widzę to nazwisko i rzeszę tłuków przyklaskujących temu co on wymyśla to mną trzęsie...
Trafia do tej najsłabszej garstki, którym do samodzielnego myślenia wystarczy oglądnąć kilka filmików z napisami (najczęściej żółtymi).
Obudźcie się ludzie! Przecież żyjemy w pustym świecie rządzonym przez ludzi jaszczury żydomasońskiego pochodzenia! Tutaj brzozy są pancerne, wypełnione trotylem, ludzie żyją nawet jak nie mają nóg i głów, ameryka sama wysadza swoje budynki a przez jedzenie kukurydzy z gmo sami zmienimy się w kukurydzę!
Obudźcie się ludzie! Przecież żyjemy w pustym świecie rządzonym przez ludzi jaszczury żydomasońskiego pochodzenia! Tutaj brzozy są pancerne, wypełnione trotylem, ludzie żyją nawet jak nie mają nóg i głów, ameryka sama wysadza swoje budynki a przez jedzenie kukurydzy z gmo sami zmienimy się w kukurydzę!
"odeszłeś" ludze jak juz za cos sie zabieracie to robcie to dobrze
Lisuuu napisał/a:
"odeszłeś" ludze jak juz za cos sie zabieracie to robcie to dobrze
Dobrze cioto, teraz moja kolej.
Brak polskich znaków, znaków interpunkcyjnych, zdanie zaczynamy wielką literą... Aha i nie wiem co to są "ludze".
" ludze jak juz za cos sie zabieracie to robcie to dobrze " ~Lisuuu
Tyle lat wojen i ucinania łbów a ciemnota przy władzy. Nasi przodkowie pewnie się w grobach przewracają...
Gość od jaszczurów, ale pomijając tych nieszczęsnych reptilian to gość bardzo wiele trafnych rzeczy mówi, zwłaszcza w tych swoich wykładach.
Bo to jest prawda, ludzie są bydłem. Powiesz kilka słów o tym co ty widzisz, co dostrzegasz i zostaniesz zgnojony, zmieszany z błotem, bo myślisz inaczej niż większość. To jest jak Metal między Dresami, oni swoje on swoje ale przewaga jest większości jedna osoba nic nie zmieni.. Dla niektórych to jest bujda, wieża w swoje ,,wspaniałe społeczeństwo'' ale nie rozumiem dlaczego trzeba trzaskać tymi co widzą prawdę.. Jeżeli wy macie racje dobrze, nic się niestanie ale jeżeli prawda jest po stronie tych którzy dostrzegają to kurwa współczuje tej reszcie ... Wielki szok, zdziwienie, zmiana albo zgoda na to żeby zrobili z ciebie Kukłę bo ci pasuje .. I chuj .
Nie mówi niczego nowego dla mnie, ale piwo za muzykę, akurat jeden z niewielu zespołów który dalej mnie cieszy
Tak już wygląda rzeczywistość, że słabi zawsze będzie pokarmem dla silnych. Oczywiście, że jesteśmy manipulowani i indoktrynowani, ale co z tego? Kontrola jest, kurde, warunkiem jakiegokolwiek rozwoju, a im większy rozwój tym więcej poświęceń.
Jeśli komuś się to nie podoba, to niech wypierdala do dżungli, bez żadnych rzeczy, mieszkać w jaskini, żreć robaki. Zobaczymy, jak spodoba mu się życie w którym całymi dniami będzie się trząsł ze strachu o swoją skórę. No, ale przynajmniej nikt nie będzie nim rządził!
Warto czasem tak spojrzeć na świat zanim zacznie się pieprzyć farmazony o tak zwanej "wolności", która jest tylko ładnie brzmiącym synonimem władzy. Bo swoboda zawsze wiąże się z kontrolowaniem czegoś, right?
Argumenty typu "NASI władcy to debile" od razu możecie wsadzić sobie we rzyć, bo dużo lepszych sobie nie wybierzecie, ani nie dostaniecie. Jesteśmy tylko ludźmi.
I dlatego przydałby się nam bóg...
Jeśli komuś się to nie podoba, to niech wypierdala do dżungli, bez żadnych rzeczy, mieszkać w jaskini, żreć robaki. Zobaczymy, jak spodoba mu się życie w którym całymi dniami będzie się trząsł ze strachu o swoją skórę. No, ale przynajmniej nikt nie będzie nim rządził!
Warto czasem tak spojrzeć na świat zanim zacznie się pieprzyć farmazony o tak zwanej "wolności", która jest tylko ładnie brzmiącym synonimem władzy. Bo swoboda zawsze wiąże się z kontrolowaniem czegoś, right?
Argumenty typu "NASI władcy to debile" od razu możecie wsadzić sobie we rzyć, bo dużo lepszych sobie nie wybierzecie, ani nie dostaniecie. Jesteśmy tylko ludźmi.
I dlatego przydałby się nam bóg...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów