Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarni żyjący u siebie w czarnolandzie ...hmmm... jakby to grzecznie określić? Chuj w nich wbijam (nie mylić z - rucham) Mogę się z nich pośmiać,okazać żal bądź niechęć i tyle.
ALE Tych kurwów co to przypłynęły na jakichś pontonach i nie potrafią się asymilować w naszym bądź innym kulturowo społeczeństwie.TYCH KURWÓW NIENAWIDZĘ całym mym sercem. Nawet ci co się wychowali w UK (tam miałem z nimi styczność (tak zapierdalałem nawet na zmywaku)),nawet te kurwy pokazują większe zdziczenie od swoich krewnych z czarnolandu.
A mogę się wypowiadać na ten temat,bo miałem styczność z tymi (w znakomitej większości) kurwami.
Tylko dwóch braci (bliźniacy) urodzeni w Czechach i tam wychowani wśród Białych ,okazywali jako tako ucywilizowanie.Wychowani oczywiście bez taty. Tradycji stało się zadość.
Jestem rasistą,ale ukierunkowanym.
Czarni żyjący u siebie w czarnolandzie ...hmmm... jakby to grzecznie określić? Chuj w nich wbijam (nie mylić z - rucham) Mogę się z nich pośmiać,okazać żal bądź niechęć i tyle.
ALE Tych kurwów co to przypłynęły na jakichś pontonach i nie potrafią się asymilować w naszym bądź innym kulturowo społeczeństwie.TYCH KURWÓW NIENAWIDZĘ całym mym sercem. Nawet ci co się wychowali w UK (tam miałem z nimi styczność (tak zapierdalałem nawet na zmywaku)),nawet te kurwy pokazują większe zdziczenie od swoich krewnych z czarnolandu.
A mogę się wypowiadać na ten temat,bo miałem styczność z tymi (w znakomitej większości) kurwami.
Tylko dwóch braci (bliźniacy) urodzeni w Czechach i tam wychowani wśród Białych ,okazywali jako tako ucywilizowanie.Wychowani oczywiście bez taty. Tradycji stało się zadość.
Amen
pustą plastikową butelkę
kawałek tkaniny
węgiel drzewny (taki do grilla)
piasek
żwir lub drobne kamienie"
Ale nie. Napije się błota i będzie zjebiecie. 21 wiek
Z 3 dolcow moze 0.15 dolara idzie na pomoc a reszta na "koszta" lub tzw "oplaty manipulacyjne" czyli poprostu ktos tak jak owsiak kosi gruby hajs wykorzystujac ludzi w potrzebie.
Murzyni nie sa tacy glupi. Potrafia podlaczyc sobie neta i robic w chuja setki "wyksztalconych" kobiet z zachodu, wyludzajac od nich kase. Potrafia wysylac maile podszywajac sie pod afrykanskich książąt a nie wykombinują, ze brudną wode mozna nawet przez sciere przepuscic? Ok - nie sa moze oni najmadrzejsza rasa ale nie dajmy sie robic w chuja...
Jak się robi murzyńskie kakało ?
.
.
.
.
.
.
Tarta cegła i woda z kałuży
"...Do zrobienia takiego filtra będziesz potrzebował następujących rzeczy:
pustą plastikową butelkę
kawałek tkaniny
węgiel drzewny (taki do grilla)
piasek
żwir lub drobne kamienie"
On Ci na magnata pustynnego wygląda?
Jestem rasistą,ale ukierunkowanym.
Tradycją było stawianie takich delikwentów na palik
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów