📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba kazali jej założyć hak no to założyła.....
Fajnie jakby ktos z forum poswiecil swojego sejka i spr czy faktycznie maska o grubosci 1 mm moze stawiac taki opór
Też tak robię, to jest dobry sposób jak się maska nie chce otworzyć w samochodzie
Pewnie holowanie do jakiegoś zadupia przewyższyło wartość auta więc kierowca lawety za stówkę mu otworzył maskę aby oleju dolał
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Fake jak chuj, albo za kierownicą lawety idiota
Fake to raczej nie jest. Pewnie za kierownicą lawety siedział idiota- najprawdopodobniej. Ale idiotą mógł być na przykład również kierowca "cieniasa" bo nie odciągnął ręcznego lub zostawił na biegu i zdruzgotał ten misterny plan
Pewnie holowanie do jakiegoś zadupia przewyższyło wartość auta więc kierowca lawety za stówkę mu otworzył maskę aby oleju dolał
na chuj wlewać w to olej? chyba tylko, żeby podnieść wartość o te 20ziko
Barnellini napisał/a:
...bo nie odciągnął ręcznego lub zostawił na biegu ...
powiem ci prawdę. sejczka na ręcznym to nawet dziecko przepchnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów