Brazylia, jako kraj tropikalny, ma problemy nie tylko z przestępczością, ale także z roznoszącymi malarię moskitami. Na poniższym filmiku widać jak troskliwi policjanci, z braku funduszy na moskitiery oraz repelenty, osobiście chronią podejrzanego przed tymi groźnymi insektami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
U nas tak powinna policja zadbać o młodych mężczyzn w sportowych ubraniach, którzy troskliwie się pytają przechodniów o ich życiowe problemy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
wczoraj też żonę uratowałem przed jednym takim krwiopijcą. Ale skubany uniki robił, dopiero za piątym razem go trafiłem. A moja nawet słowa wdzięczności nie wydusiła, mimo iż próbowałem jej pomóc usilnie... niewdzięczna blać
A co to za głaskanki? Chyba znajomek jakiś ich bo nie kumam inaczej takiej zabawy. Dlaczego mu żaden normalnie nie zajebał?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów