Bardzo często (np. teraz) zdarza mi się, że nie mogę wysłać posta, przynajmniej z widoku forum. Klikam "wyślij" i nic. Robi się jakiś odstęp pomiędzy oknem szybkiej odpowiedzi, a postami, ale moja wiadomość się nie pojawia. Problem ten mam odkąd zaczęły się te wszystkie zmiany. To samo z opcją "Podgląd".
Sorry że zakładam nowy temat, ale inaczej po prostu nie mogę tego zgłosić.
Odpowiedź na poniższy post Veltura:
Tak, przy szybkiej odpowiedzi. A jest jakiś inny sposób, żeby odpisać na posty z widoku forum, a nie strony? Kiedyś się dało, teraz albo jestem ślepy, albo nie ma takiej możliwości i jest tylko "szybka odpowiedź".
W skrócie, tematy mogę zakładać, ale nie mogę w nich odpisywać.
Jeśli to jest jakiś system antyspamowy, to najwyraźniej nie działa poprawnie. Problem nie pojawia się w momencie gdy szybko napierdalam odpowiedzi, a np. jak se włączam po powrocie z roboty sadistica i chce klepnąć pojedynczego posta.
Sorry że zakładam nowy temat, ale inaczej po prostu nie mogę tego zgłosić.
Odpowiedź na poniższy post Veltura:
Tak, przy szybkiej odpowiedzi. A jest jakiś inny sposób, żeby odpisać na posty z widoku forum, a nie strony? Kiedyś się dało, teraz albo jestem ślepy, albo nie ma takiej możliwości i jest tylko "szybka odpowiedź".
W skrócie, tematy mogę zakładać, ale nie mogę w nich odpisywać.
Jeśli to jest jakiś system antyspamowy, to najwyraźniej nie działa poprawnie. Problem nie pojawia się w momencie gdy szybko napierdalam odpowiedzi, a np. jak se włączam po powrocie z roboty sadistica i chce klepnąć pojedynczego posta.