📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mojemu staremu kot się wkręcił w pasek klinowy, także miał trochę sprzątania.
Jakis markotny ten kot,moze trzeba go zdezorientować?
Kurwa szkoda mi się futrzaka zrobiło
Novik napisał/a:
Bardzo długo film się lądował te emocje....
No wiesz, 4k filmy dodaja to serwery nie wytrzymuja.
tez mi skurwiel wlazł ostatnio do silnika i mi mate z pod maski wyrwał, musiałem zapłacić za spinki w serwisie 6zł, za 6zł to bym sobie życie na nowo ułożył.
to zacznij obciągać kierowcą Audi.
McQurwa napisał/a:
Mam kurwa awersję do kierowców BMWu
to zacznij obciągać kierowcą Audi.
Hollow_Man napisał/a:
tez mi skurwiel wlazł ostatnio do silnika i mi mate z pod maski wyrwał, musiałem zapłacić za spinki w serwisie 6zł, za 6zł to bym sobie życie na nowo ułożył.
To raczej nie kot.
Mi kot wlazł pod maskę, położył na gorący katalizator gołębia i zeżarł. Jadę do roboty przez dzielnię, po 4 kilometrach coś śmierdzi.. myślę sobie kurde jakiegoś psa ktoś piecze? Blisko mam do roboty, po kolejnych 5 minutach wysiadam.
Wracam po południu i znowu podobnie smród w tym samym miejscu.. co jest kurde... Ale pod domem też wali z nawiewów. Otwieram maskę a tam pióra pieką się na katalizatorze... Pchlarza nie było.
Szczur też chciał zostać mechanikiem i przykombinował przy pasku. Zdjął już ale nie był w stanie założyć.
co ten kot taki sztywny ...BMKą sie przejechał powinien poczuc ten luz
Sadolowy service jeszcze kurwa tego brakowało mam nadzieje ze nie naprawiasz samochodów jak komentarze na sadolu xd bo w takim razie przejebane xd
Co to za popierdolony odtwarzacz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów