Ciężko się przyzwyczaić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mogli to nagrać jak np. sra a nie jakiś długopis czy inny wazonik.
Tak czy inaczej fajna sprawa
też chciałbym miec takie problemy
petru23 napisał/a:
mogli to nagrać jak np. sra a nie jakiś długopis czy inny wazonik.
chciałbyś zobaczyć jak kupa wychodzi mu ustami?
BrunoL napisał/a:
Ciekawe czy własnym niemowlakiem też by tak rzucał...
jakby był z sosnowca to pewnie tak
wg mnie ustawione.
to tak jak pływać na głębokiej wodzie i robić przysiady... porównanie chujowe, no ale jesli facet nie mial grawitacji to zapewne jego mózg przetworzylby informacje ze jego cialo jest nieskonczonosc razy cięższe i dotyczyloby to rowniez dlugopisu u kubka.
to tak jak pływać na głębokiej wodzie i robić przysiady... porównanie chujowe, no ale jesli facet nie mial grawitacji to zapewne jego mózg przetworzylby informacje ze jego cialo jest nieskonczonosc razy cięższe i dotyczyloby to rowniez dlugopisu u kubka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów