📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O co tu kurwa chodzi?
S.T.U_Cummins napisał/a:
Kto dał piwo by inni myśleli że wiesz o co chodzi?
Ja nie dałem piwa, bo jak dla mnie hujowe...
Z tekstu łatwo się domyśleć, że chodzi o kręgi, co nie zmienia faktu, że i tak hujowe.
Teraz wiem, że chodziło o kręgi, ale i tak nie dam piwa, bo to jest hujowe.
Strasznie chujowe.
Tyle samo sensu i kupy śmiechu:
6 piętro rozmawia z 5:
- Ej, a ty się kumplujesz z pierwszym pietrem?
- Nie, ja się nie obracam w takich pietrach
6 piętro rozmawia z 5:
Coordinator napisał/a:
Strasznie chujowe.
6 piętro rozmawia z 5:
To nie mój poziom imbecylu, tak powinno być.
suche jak cipa mojej starej
Coordinator napisał/a:
Strasznie ch*jowe.
6 piętro rozmawia z 5:
Co powiesz na to milordzie?
Czym różni się doświadczony informatyk od początkującego?
Początkujący uważa, że 1KB to 1000B, a doświadczony jest pewnien, że 1km to 1024m
S.T.U_Cummins napisał/a:
Kto dał piwo by inni myśleli że wiesz o co chodzi?
Nie wiedziałem, że kręgi noszą takie nazwy, zanim nie przeczytałem tego dowcipu. Trzeba być kompletnym zidiociałym skretyniałym imbecylem, by się nie kapnąć o co chodzi. Myślę, że jednak aż tak wielu debili tu nie ma, którzy dali by piwko z powodu który przytoczyłeś. Coś mi się jednak wydaje, że jesteś jednym z nich właśnie, sprawdziłeś w necie i teraz się chwalisz niby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów