Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stany są pojebane, tam wszyscy się o coś pozywają
Stany i Australię dzieli jakieś 18 godzin ...lotu samolotem kurwa inteligencie, to są dwa inne kontynenty w chuj daleko od siebie.
Kurwa jak można nie zauważyć takiej konstrukcji? Rozumiem zbyt blisko lotniska i nie zdążył się wznieść, ale mógł jebany skręcić delikatnie 500 metrów wcześniej i minął by młyn w pizdu
chuj
Może ktoś kto ma praktyczną wiedzę o pilotażu się wypowie?
, masz jakiekolwiek pojęcie o pilotażu? Nie jestem pilotem i pewnie nigdy nie będe, jednak z tego co człowiek czasami poczyta to można się domyśleć, że blisko prędkości przeciągnięcia jakakolwiek próba skrętu spowoduje całkowitą utratę siły nośnej i przepadnięcię samolotu na skrzydło.
Może ktoś kto ma praktyczną wiedzę o pilotażu się wypowie?
to można przez chwilę się przestać wznosić i skręcić, no chyba, że to lotnisko z każdej strony obstawione takimi atrakcjami to trochę gorzej
Stany i Australię dzieli jakieś 18 godzin ...lotu samolotem kurwa inteligencie, to są dwa inne kontynenty w chuj daleko od siebie.
inteligiencie Południowa Walia leży w UK
InnyName napisał/a:Stany i Australię dzieli jakieś 18 godzin ...lotu samolotem kurwa inteligencie, to są dwa inne kontynenty w chuj daleko od siebie.
Nowa Południowa Walia melepeto.
I wy cebulaki macie czelność wyśmiewać Amerykanów i ich znajomość geografii...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów