Przedstawiciele ambasad Słowenii i Słowacji spotykają się dwa razy w tygodniu, aby wymienić się pocztą, która trafiła pod zły adres.
Przedstawiciele ambasad Słowenii i Słowacji spotykają się dwa razy w tygodniu, aby wymienić się pocztą, która trafiła pod zły adres.
Minęło już wiele lat, odkąd Athletic Bilbao po raz ostatni wywalczył jakieś trofeum. Nic więc dziwnego, że masa baskijskich kibiców wybrała się na finał Ligi Europejskiej. Niestety, nie wszyscy dotarli na Stadion Narodowy w Bukareszcie.
400 fanów Athletic pojechało do... węgierskiego Budapesztu, zamiast do Rumunii. Gdy będąc ponad 800 kilometrów od miejsca rozgrywania meczu, zorientowali się, że pomylili nie tylko miasta, ale i kraje, było już za późno, by zdążyć przed pierwszym gwizdkiem.
Wiadomość dotarła na stadion w Bukareszcie i spiker przywitał tych bardziej rozgarniętych fanów - którzy dotarli do prawidłowego miejsca - szyderczym tekstem: "Dobry wieczór Budapeszcie. Witamy na finale Ligi Europejskiej".
Chuj w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuU nas jest to samo z Lublinem i Lubinem. Kiedyś wylicytował u mnie na allegro koleś z Lubina i w adresie miał napisane Lubin (NIE LUBLIN !!!). Chociaż prawda jest taka że i tak przesyłki idą po kodach pocztowych...
No i co z tego ? Może chciał po prostu kupić i odebrać za kilka dni, a tak był pewny, że nie sprzedasz nikomu innemu.
Nie widzę w tym nic śmiesznego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów