Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe dlaczego 6 lat wcześniej go przenieśli na tę parafię .
Dobre pytanie - wszak krk jest znany z chronienia dzieciojebców.
Nawet jeżeli to zbieg okoliczności - to i tak nie można wierzyć na słowo
gdzieś, kiedyś słyszałam, że w Czechach sterylizują tych skurwieli chemicznie. nie można by tak raz na zawsze sprawić, żeby im pyta nigdy nie stanęła? już nigdy, przenigdy? ale żeby się w jajach wciąż zbierało i żeby nie mógł sobie ulżyć
Oj ziomala - nie na tym polega kastracja chemiczna
wiki
a do pracy nie poślą jak wiezień nie ma na to ochoty. A czemu? a temu że ma kurwa swoje prawa.
Wyobraź sobie, że siedzisz 24h w jednym pomieszczeniu z grupą osób. To są obcy ludzie - nawet jak trochę się zakumplujesz to na pewnym etapie masz dojść.
A praca daje okazję wyjścia, oderwania się od tego.
Z tego co wiem - to więźniowie raczej chcą pracować, tylko tej pracy zwyczajnie w więzieniach nie ma. Proste prace dotyczące napraw, gotowanie itp.
Zaraz będzie gównoburza, że nagonkę na kościół katolicki robimy. Bo to przecież pojedynczy przypadek, to wina dzieci, proboszcz taki biedy... !
Przynajmniej raz na miesiąc słyszy się, że kolejny klecha dobierał się do dzieci. Tu nie chodzi już nawet, że katolicki bo w anglii też się podobnie odpierdala.
Najlepsze jest to, że katole cisną po muslimach (których w żadnym wypadku nie bronie), że ciupciają 9 letnie dziewczynki, a w kościele katolickim i reszcie chrześcijańskich sekt nie lepiej się dzieje.
Z całym szacunkiem do osób wierzących - to tylko moja opinia.
Z tego co wiem - to więźniowie raczej chcą pracować, tylko tej pracy zwyczajnie w więzieniach nie ma. Proste prace dotyczące napraw, gotowanie itp.
Kolega zdecydowanie nie zrozumiał przesłania.My ich utrzymujemy a powinni sami zapracować na swe utrzymanie.
Praca dla nich nie ma być lekką i przyjemną. Pokaż który z nich z chęcią pójdzie zapierdalać w kamieniołomach czy cementowni itp.
Kolega zdecydowanie nie zrozumiał przesłania.My ich utrzymujemy a powinni sami zapracować na swe utrzymanie.
Lepiej jakby się skupili na resocjalizacji - gdzie praca jest również świetnym narzędziem.
Praca dla nich nie ma być lekką i przyjemną. Pokaż który z nich z chęcią pójdzie zapierdalać w kamieniołomach czy cementowni itp.
Myślę, że byś się zdziwił. No chyba że masz na myśli pracę w systemie KL Auschwitz
Ale tutaj zastanów się - czy np. za alimenty można mordować ludzi
Spróbuję was zastąpić. Chrześcijaństwo to nasza wiara i kultura, no i jest lepsze niż islam. I każdy kto ma w dupie Kościół to lewak i chuj. A pedofile w kościele to zwykła nagonka, nie ma pedofilii w Kościele, blablabla.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów