📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedny proboszcz te dzieci go prowokowały, skandal 12 lat puchy dla dzieci!
Zaraz będzie gównoburza, że nagonkę na kościół katolicki robimy. Bo to przecież pojedynczy przypadek, to wina dzieci, proboszcz taki biedy... !
@ up
To samo byś gadał, gdyby chodziło o Twoje dziecko? Chamskie poczucie humoru jest fajne, ale dla mnie ma pewne granice.
To samo byś gadał, gdyby chodziło o Twoje dziecko? Chamskie poczucie humoru jest fajne, ale dla mnie ma pewne granice.
Spalił bym każdego klechę, skurwysyny zajebane.
Zawsze powtarzam że każdego pedofilca niezależnie od tego kim jest (polityk, sędzia, lekarz, nauczyciel, ksiądz itd) należy bezwzględnie odizolować od reszty społeczeństwa wyrokiem skazującym.
skończy się tak jak zawsze. nagana + przeniesienie. witam w naszym chorym kraju -.-
HODOR napisał/a:
@up KlinikaAborcyjna
zamieniłbym odizolować na zutylizować
Hehe można i tak czemu nie?
Natomiast nie da się, nie da się przez te jebane skurwiałe lewactwo które w zwyrodnialcu, mordercy czy innym gównie wartym natychmiastowej utylizacji widzi "człowieka który ma swoje prawa"
Kurwa jakim lewackim popierdoleńcem trzeba być aby mieć takie poglądy?
Komuna była chujowa to fakt ale z osadzonymi nikt się w tańcu nie pierdolił. Kromka chleba+ woda i zapierdalać w kamieniołomach.
Więzień miał pracować łachy nie robił, a teraz przez jebanych lewaków dostaje lepiej żreć niż pacjent w szpitalu, a do pracy nie poślą jak wiezień nie ma na to ochoty. A czemu? a temu że ma kurwa swoje prawa. Tylko że żadna lewacka kurwa nie dopuszcza do swej wiadomości że jak ktoś popełnia morderstwo to traci tym samym wszystkie prawa jakie przysługują normalnemu człowiekowi.
gdzieś, kiedyś słyszałam, że w Czechach sterylizują tych skurwieli chemicznie. nie można by tak raz na zawsze sprawić, żeby im pyta nigdy nie stanęła? już nigdy, przenigdy? ale żeby się w jajach wciąż zbierało i żeby nie mógł sobie ulżyć
Celibat jest pojebany, wszystko to po to ,żeby chronić majątek kościoła. Jakby każdy ksiądz miał żonę, jak pastor w stanach, to by nie było tylu przypadków tego typu.
Ksiądz pedofil ? aaalee mi nowość to jeszcze któryś nie jest pedofilem?
w pace go zajebia albo dupsko rozjebia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów