18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikczemny_Płód 2015-06-12, 14:57 2
A co to za tragedia? I tak się za pare lat będa pruły jak prześcieradła, więc 5 lat w te czy 5 lat we wte?

Zgłoś
t................5 2015-06-12, 15:00
Zastrzelić, ciało spalić, kości zmielić i kij z tym że to ksiądz.
Zgłoś
voidinfinity 2015-06-12, 15:02 1
ReveN_RV napisał/a:

Pomyśleć że tylu tu antysystemowców

W naszym dzienniku / frondzie / gościu niedzielnym / gazecie polskiej coś pisali?
Zgłoś
Yourichi 2015-06-12, 15:07 1
Piwo za info z TVN. Jedyna słuszna telewizja.
Zgłoś
fakswag 2015-06-12, 15:07
Och, miód na moje ateistyczne serduszko <3
Zgłoś
m................0 2015-06-12, 15:07
No i chuj że na TVN, a co umniejsza to winie księdza pedofila? Zastanówcie się, święte krowy kurwa robią co chcą a motłoch to popiera, ja bym kazał rozstrzelać, na chuja taki chwast ma kurwa żyć. biedny kurwa nie będzie już proboszczem, "grozi mu" to mnie najbardziej rozpierdala, powinno być "należy się mu" kula w łeb.
Zgłoś
Alonso 2015-06-12, 15:11 1
Spoko spoko. Prezydent Andrzeju Duda nie dopuści, żeby Świętemu Kościołowi i Jego Pasterzom działa się krzywda.
Zgłoś
zebra12 2015-06-12, 15:12 1
Jestem za surowym karaniem pedofilii niezależnie od pozycji społecznej przestępcy.Nie zniosę, jednakże propagandy przeciw kościołowi przemycanej pod przykrywką walki z pedofilią.
Zwróćcie uwagę jednak jak prowadząca akcentuje słowa związane z kościołem: ksiądz, proboszcz. Nie twierdze, ze facet jest niewinny. Kapłan jest podatny na zło jak każdy inny człowiek, a czasami nawet bardziej.Wśród duchownych odsetek odkrytych pedofili jest nikły w porównaniu z innymi środowiskami. Sprawy związanie z księżmi są niesłychanie nagłaśnianie. Rozumiem, że jest to osoba publiczna wzbudzająca u wielu zaufanie, kojarzona z moralnością ale burza przy tych akcjach jest przesadzona. Każdy kto ma łeb na karku zorientuje si, ze coś jest nie tak. Warto pamiętać, że w czasach PRL'u seminaria były głęboko infiltrowane. Celem całej akcji było zniszczenie i zdyskredytowanie kościoła.(Ciekawe dlaczego? Czyżby kościół by ważny dla Polski?) Klerycy-agenci po upadku systemu zostali księżmi a wielu księży-agentów nie ujawniło się. Było im wygodnie i czuli się bezpiecznie. Należy o tym pamiętać bo to głównie oni psują wizerunek tej grupy społecznej - ale nie tylko. Warto spojrzeć na problem z wielu perspektyw i nie przyjmować informacji TVN na wiarę.

Mój pierwszy post - co jest z tym capsolckiem?
Zgłoś
voidinfinity 2015-06-12, 15:18 6
zebra12 napisał/a:

Nie zniosę, jednakże propagandy przeciw kościołowi przemycanej pod przykrywką walki z pedofilią.

Czyli co? Nie informować?

Ja jestem za wolnością słowa - niech prawicowe gadzinówki założą pedo-watch i niech informują o przypadkach pedofilii w innych grupach społecznych.

Niemniej jednak - z jakiegoś powodu tego nie robią

zebra12 napisał/a:

Mój pierwszy post - co jest z tym capsolckiem?

Nie wolno
Zgłoś
C................s 2015-06-12, 15:18 6
Rodzice chodzili na skargę do dyrektorki?? A gdzie byli ojcowie tych dzieci?? Dlaczego żaden z nich nie "porozmawiał" z pedofilem?? Moim skromnym zdaniem dyrektorka też powinna dostać w pysk...
Zgłoś
voidinfinity 2015-06-12, 15:20 3
josearkadio napisał/a:

Rodzice chodzili na skargę do dyrektorki?? A gdzie byli ojcowie tych dzieci?? Dlaczego żaden z nich nie "porozmawiał" z pedofilem?? Moim skromnym zdaniem dyrektorka też powinna dostać w pysk...

Bo w tym klero-talibanie są miejsca gdzie lepiej położyć po sobie uszy i dać zerżnąć swoje dziecko

inny przykład
Zgłoś
zebra12 2015-06-12, 15:20
voidinfinity informować jak najbardziej niemniej nie czujesz tego w powietrzu? Nagonki na kościół?
Zgłoś
enavax 2015-06-12, 15:29
@zebra12
No i bardzo dobrze że jest nagonka na kościół, może w końcu wypleni się tą sektę z kraju, chociaż po wyborze Dudy chyba marne szanse...
Zgłoś
voidinfinity 2015-06-12, 15:32 2
zebra12 napisał/a:

voidinfinity informować jak najbardziej niemniej nie czujesz tego w powietrzu? Nagonki na kościół?

To się nazywa syndrom oblężonej twierdzy.
Zgłoś
kley16 2015-06-12, 15:54 3
Widzicie fakt jest taki, ze pewnie pedofilów łapią codziennie i nawet tu był taki materiał, ze nawet sporo spraw jest przeciwko kobietom. Tylko media akurat przedstawiają jedynie księży, oczywiście popieram akcje, tylko jak już mówimy o pedofilach to niech media przedstawią też innych, takich ludzi jak nauczycielki itd. Nie jest tak, ponieważ to jest atak w religie. W każdej grupie osób zawsze znajdą się odpadki i nie wiem jakbyśmy się starali nie powstrzymamy ich. Ogólnie to powinno się zwiększyć kary np. śmierć za takie przestępstwo. Taka kara powodowałaby, że właśnie wtedy ludzie byliby bezpieczniejsi, nie żadne kamery, czy inne cuda. Za morderstwo z premedytacją i pedofilie- śmierć i w kraju drastycznie zmniejszyłby się odsetek takich przestępstw
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem